CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Cykelportalen Nyt fra Cykelportalen
En lille forsmag på hvad du kan se frem til i 2019. Nyt fra Cykelportalen

Vi har været vidt omkring på det sidste og har en række spændende artikler, anmeldelser og test er på bedding. Cykelportalen vil også i 2019 holde fast i vores uafhængighed og ikke kun omtale produkter som skal tilgodese bestemte distributører, fabrikanter og forhandlere.

  • Der tales meget om outsourcing og produktion fra fjernøsten der skal flyttes tilbage til Europa.  Nær Grenoble ligger Time Sport der udvikler og producerer alle deres rammer i  kulfiber på fransk jord, og altid har gjort det. En af få unikke cykelproduktioner i Europa som nok vil overaske de fleste når de ser det.

  • I nabolandet Schweiz fik den nu afdøde mange millionær Andy Riis en “skør ide” at ville udvikler og producere  State Of The Art fuldautomatisk cykelproduktion i Alpelandet.  Projektet blev iværksat og den epokegørende Impec ramme så dagens lys. Vi har besøgt BMC Switzerland for at se hvordan det nu går.

  • Dansk ladcykel fylder rundt. Larry vs Harry så dagens lys for 10 år siden. Bullitt ladcyklen blandt de første til at gøre cykeltransport sporty og sexet. Bullitt er en moderne fortolkning af den klassiske LongJohn. Idag er firmaet verdenskendt men stadig tro mod det oprindelige koncept.

  • Mange cykelforhandlere og specielt dem som ikke i tide har forsøgt at omstille sig, har det svært med den stadig stigenden tilgang af inden- og udenlandske webshops. Mens dem som har fundet deres egen niche klarer sig bedre. Vi har besøgt 1905.dk beliggende i hjertet af København og som efter danske forhold har en temmelig unik position indenfor kvalitets dagligdagscykler og turcykler.

  • Med Bikepacking og Gravelbiken har den “gammeldags” cykeltaske til montering direkte på cyklen uden beslag fået lidt af en renæssance. Vi kikker nærmere på en af slagsen fra polske AcePac.

  • Også cykelskoene udvikler sig fra de specifikke landevejs og MTB sko til sko typer som er lidt mere universelt anvendelige. Vi har lagt fødder til et par af slagsen fra Shimano og QUOC.

PÅ GENSYN I 2019

CYKELPORTALEN