CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Brooks Nyt fra Brooks
Brooks føjer nye medlemmer til deres friske Cambium sadler. C13 er nu blevet mere modstandsdygtig overfor vand. Nyt fra Brooks

Engelske Brooks har på fornem vis forstået at få vendt et lidt støvet image som producent af klassiske lædersadler som kun hardcore turcyklister og fodformede bycyklister tidligere satte på sin cykel.  De Italienske Selle Royal har efter overtagelsen fået piftet frisk liv i branded som idag stadig tæller de helt klassiske lædersadler, men nu suppleret af en helt ny serie i trykstøbte sadler, i en blanding af bomuld og naturgummi.  Et produkt som først blev lanceret under Selle Royal navnet som en del af deres Becoz serie udført i bæredygtige genbrugs materialer.  Siden blev det overført  til Brooks navnet og på den måde draget fordel af det image Brooks har.  Cambium produceres på fabrikken i Italien, mens de klassiske Brooks modeller stadig produceres i England.

Cambium er en trykstøbt saddel hvor materialet er en blanding af  naturgummi og økologisk bomuld.  Ud over det rent materiale mæssige der appelerer til mange, har sadlen også en anderledes finish end hvad vi normalt ser på sadler. Få sadler uanset materiale og princip bryder sig om mere vedvarende regn, men Cambium har hidtil været særlig sårbar pga af sammensætningen.

Nyeste medlem af Cambium familien hedder C13 Allweather hvor der er blandet vandtæt nylon i gummi blandingen. Cambium C13 Allweather fås i to bredder, den komfort/langdistance orienterede 142 mm og den raceorienterede smalle på 132 mm. Endvidere en 132 mm udgave af deres Carved model med udskæring i midten. Farverne er sort eller hvid og stellet er som tidens trend kræver, i kulfiber.   Vægten er 280 gram og prisen er faldet til 200 Euro eller godt 1.500 dkr afhængig af om du køber den direkte, eller via grossist/forhandler.  Den nye Cambium C13 er på lager nu online, men stadig bestillingsvare via den danske grossist som forøvrigt har fået ny opdateret web forhandler shop,  der bedre præsenterer deres mange produkter.

Link

 

CYKELPORTALEN