CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Brooks, Carradice, Pro og Wolftooth Nyt fra Brooks, Carradice, Pro og Wolftooth
Flere nye testprodukter på Cykelportalen... Nyt fra Brooks, Carradice, Pro og Wolftooth

Vi har fået sendt en række produkter som vi i øjeblikket er i fuld gang med at teste. Nogle er spritnye mens andre er gennemprøvede kendinge.

Brooks er cykelsadlens Grand Old Man. Kendt for sine uopslidelige klasssiske lædersadler. Efter at branded kom på italienske hænder pustede de nyt liv i branded. De klassiske lædersadler håndlaves  stadig i England, mens Cambium er en ny generation produceret i Italien, stadig  med den umiskendelige Brooks feeling,  men nu automatproduceret og indpakket i moderne materialer. Vi tester Cambium C17 Cave.

Carradice er en af de ældste engelske producenter af cykeltasker, længe før nogen gjorde det moderne at cykle med tasker og kalde det Bikepacking. Carradice har med udgangspunkt i deres klassiske produkter udviklet en ny slidstærk Bikepacking Bags serie hvor stabilitet og håndværksmæssigt høj kvalitet er i fokus.

Hvad der startede som et nicheprodukt kaldet Dropbar med Flare og som vel nærmest kan opfattes som en blanding af gammeldags gedebukkestyr og et lige MTB styr, er nu på fremmarch hos alle styrfabrikanter. Vi har før testet et par af  de første nicheprodukter, men kikker nu nærmere på Pro Discover, et Flare styr til folket.

Multiværktøjer i nye udformninger dukker op i en lind strøm. Nogle mere gennemtænke end andre. Et multiværkstøj er primært et nødværktøj som aldrig vil kunne erstatte et professionel cykelværktøj, men som er nyttigt altid at have med til at klare en uforudset nødsituation. Amerikanske WolfTooth er et i Danmark ret overset tilbehørsmærke som har en række specielle produkter og tilbehør. Bar Kit One er deres første produkt i et nyt EnCase system. Stay tuned for more…

Dette sammenholdt med de tidligere annoncerede tests, er der rigtig meget at se frem til…

CYKELPORTALEN