CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt Etapeløb på Island Nyt Etapeløb på Island
Skal du prøve kræfter med den vilde nordiske natur, så flyv til Island i juni og cykel øen rundt på fem dage... Nyt Etapeløb på Island

Island er kendt for sin imponerende men også meget barske natur, som i mange år er blevet valfartet af turcyklister på jagt efter “rigtige udfordringer” og som kan og vil klare alt selv.  Læs rejsebeskrivelsen “800 km blandt sovende vulkaner og varme kilder”

Men mindre kan også gøre det, for dem som skal have det overstået i en fart  med et fejeblad på slæb og alt i luksus forplejning :o)  WOW Cyclothron er et fem dages etabeløb med start og mål i Reykajvik med en samlet distance på 1358 km. Løbet har været afholdt siden 2012 i juni måned.  Der er afsat en tidsgrænse på 72 timer og løbet afvikles med forskellige klasser. Klasse A er for hold mellem 2 og  4 deltagere. Klasse B er for hold mellem 5 og 10 og Klasse C er for solo ryttere (hardcore cyklister)  Det er muligt at få rabat på sin flyrejse naturligvis hos WOW, hvis men booker inden 31 april og rejsen ligger mellem 20 juni og 7 juli 2018. Selve løbet afvikles fra den 26 til den 30 juni 2018.

Tanken med løbet er at de enkelte teams skal samle penge ind til godgørende formål ved at få deres tur betalt helt eller delvis af sponsorer. Læs mere om løbet på nedenstående link.

Link

CYKELPORTALEN