CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye rygsække fra EVOC Nye rygsække fra EVOC
EVOC benyttede den netop afsluttede Eurobike messe til at præsentere verdens første rygsæk til den nye e-MTB trend. Nye rygsække fra EVOC

Tyske EVOC Sports viste tre nyheder på den netop afsluttede Eurobike.  Foruden  Bike Travel Bag XL som vi allerede har omtalt her, viste de to nye rygsække.

Xplorer Pro er en tourrygsæk til det større eventyr. Den fås i to størrelser 26 og 30 liter og kan som man ser af billedet nederst rumme en hel del. Den har AirFlow rygstykke for maksimal ventilation samt justerbare skulderremme og hoftebælte med ekstra store lommer spm kan nåes uden at tage den af. Den lille model fås i to udgaver til forskellig torsolængder. Der medfølger en fiks Wash Pouch til begge modeller.

Specifikationer  

  • 26 l, 1250 g, 27 x 48 x 19 cm, 3 farver
  • 30 l, 1350 g, 27 x 53 x 19 cm. 3 farver

FR Trail E-Ride er ifølge Evoc verdens første rygsæk til e-MTB folket. Med den stadig stigende interesse for den cykeltype, måtte det jo komme. Skal du på et større eventyr på batterier er det altid godt at have et ekstra batteri med, men med op til 3 kg på ryggen stilles der særlige krav til beskyttelse af ryggen hvis man styrter, Evoc har derfor tages udgangspunkt i deres Trail modeller  hvor der er lagt ekstra vægt på beskyttelse af ryggen med et indbygget rygstykke. Batteriet har sin helt egen lomme som yder det fuld beskyttelse. Desuden er der forskellige lommer til kabler og lader.

De nye modeller ventes på markedet i løbet af oktober måned.

Link

 

CYKELPORTALEN