CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kuffert til Fatbiken Kuffert til Fatbiken
Ny cykelkuffert fra EVOC til mountainbiken med de fede dæk... Kuffert til Fatbiken

 

I takt med en stadig større udbredelse af mountainbikes med de helt brede dæk, dem spm populært går under betegnelsen Plus Size, melder behovet sig for sikker transport af eventyrcyklen, når den skal transporteres frem til startstedet til Langtbortistan.

EVOC har med udgangspunkt i deres Bike Travel Bag lavet en særlig udgave til de helt bred dæk, kaldet BIKE TRAVEL BAG XL.  Den nye kuffert kan rumme cykler med en hjullænge mellem akslerne på op til 125 cm og hjulstørrelser mellem 26 og 29 ” med en dækbredde op til 3,5″. Samtidig er der rigelig plads til ens pickpak mellem stellet, selvom visse flyselskaber faktisk forbyder det, så check det lige med dit flyselskab, inden du pakker.

 

Tasken har kraftige foringsblokke som beskytter forgaffel og løfter stellet så bagskiftere og kranksæt holdes fri. Hjulne ligger i deres seperate poser på hver side af stellet som indsyet i selve taskens sider.   Ikke i brug kan tasken sammenfoldes til kun at fylde 143 x 42 x 28 cm. Den nye kuffert forventes på markedet til september.

Specifikationer

  • Kapacitet: 320 liter
  • Størrelse: 143 x 42 x 84 cm
  • Vægt: 9,6 kg
  • Farver: Olivengrøn
  • Pris: kr. 3500,-

 

Link

CYKELPORTALEN