CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye produkter på testbænken Nye produkter på testbænken
Cykelportalen har en række nye spændende produkt tests i støbeskeen... Nye produkter på testbænken

Her på Cykelportalen er test og afprøvninger,  ikke bare et stykke skrivebords arbejde og efterfølgende nogle fotos fra en garageindkørsel eller producentens billedkatalog. En test er noget som tager tid, og et stykke realtids arbejde ude på sporet, eller landevejen. Vi har adskellige nye produkter ude og blive testet i øjbelikket. Vi løfter lidt af sløret, for hvad du kan se frem til i den kommende tid.

Trek Checkpoint er en helt nyudviklet Gravelbike med en række interessandte løsninger vi ikke har set før. Vi tester Checkpoint SL 5  i forskellige opsætninger fra fast Gravel cruiser til lastet Bikepacking rig.

Garmin har netop lanceret nye produkter. Læs vores omtale her. Vi er blevet lovet den nye Garmin Edge 520 Plus og Varia RTL511, så snart de lander på det danske markedet i løbet af en måneds tid.


Der tales meget om Elcyklen som bilens afløser. En nok lige vel optimistisk fremtidsvision, selvom det da kunne være dejligt at slippe for alle båtnakkerne, specielt i byområder ;o)
Tern GSR er usædvanlig på mange områder, og lidt af en frontløber på markedet for en alsidig transportcykel der kan benyttes af alle familiens medlemmer.  Opbygget omkring 20″ ballonhjul opnåes samme længde som en helt almindlig cykel men med plads til to børnesæder og op til 200 kg last. Tilmed har den to batterier så rækkevidden øges betragteligt.

På Copenhagen Bike Show blev der præsenteret en kædeolie byggende på Lanolin. Læs omtalen her. Vi tester Biomaxa både under våde og tørre forhold.

Den hellige Gral fra Canyon, er deres bud på den ultimative Gravelbike, hvis særlige kendetegn er det futuristiske styr kaldet Hover Bar. Læs vores omtale af den specielle cykel her. Canyon Grail er en testcykel vi forventer os meget af.

Naturligvis skal en gravelcyklist også have de rette cykelsko. Quoc Grand Tourer forkæler dine fødder med ægte læder, bred pasform og en sål som man kan gå i. En lækker universal cykelsko til real life cyklister.

Da svenske USWE-Sports kom på markedet på nogle år siden vakte de opsigt med deres specielle  4 punkts selesystem med “on the fly” justering. Det har de nu overført på deres første større dagstursrygsæk Explorer 26 som vi netop har modtaget til test.

For ikke så længe siden havde vi en artikel om en Saml selv din Cykel.  Udgangspunktet for dennne artikel var en ramme fra Genesis. Vi tester Croix De Fear cyklen i to forskellige opsætninger, som 700 C landevejscruiser og som 650B gravelbike.

Endelig har vi nogle spændende anmeldelser af nye bøger om Adventure Cycling og Gravelbiking, messerapporter og besøgsartikler.

CYKELPORTALEN