CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye cykelprodukter fra Garmin Nye cykelprodukter fra Garmin
Nye Edge 130 og Edge 520 Plus GPS'er samt Varia RTL511 radar. Nye cykelprodukter fra Garmin

Garmin har en hel række af nye produkter på vej, heriblandt tre produkter specielt til cykelfolket.  Garmin EDGE 520 er gennem tiden en af Garmins bedst sælgende cykelcomputere. Den er kompakt og har alt det den træningspecifikke cyklist kan ønske sig. Med Edge 520 Plus får den en gevaldig opgradering.  Stadig den samme kompakte størrelse men nu navigation og kortfunktion som vi kender fra de større modeller Edge 1030 og Edge 820.  Den har fået alt i connectivity mellem telefon, Bluetooth, ANT  og nyeste version af Strava Live Segments. Batteritiden er øget til 12 timer  og den spiller sammen med den nye bagudrettede radar Varia RTL511 radar.
Edge 520 Plus kommer i to versioner, en Mountainbikepakke til kr. 2899,- og en Sensorpakke med pulsbælte og kadance til kr. 3399,-  Produktet forventes på det danske marked i anden kvartal af 2018.

Garmin EDGE 130 er en fiks lille GPS med sort/hvis skærm. Den waypoint navigation, hviklet vil sige at du via pile bliver guidet når der skal skiftes retning.  Kompatibel med Strava g Garmin Connect.  Batteritiden er 12 timer og den fås i to pakkeudgaver til kr. 2099,- Begge modeller har et fiks vipbar beslag så den både kan sidde på frempinden eller outfront.

Varia RTL511 er en lille radar baglygte som registrerer bagfra kommende trafik og aktiverer den lille lygte med forskelligt lys og frekvenser, så du bliver mere synlig. Den arbejder sammen med den nye Edge 520 Plus. Prisen er kr. 1699,-  for lygten alen og som bundle med egen styreenhed kr. 2499,-

Link

 

CYKELPORTALEN