CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye cykelsko Nye cykelsko
Den forgangne uge har budt på en række nyheder indenfor cykelsko. Cykelportalen bringer overblikket. Nye cykelsko

Flere producenter har lanceret nye cykelsko i denne uge.  Cykelportalen bringer en oversigt.

 

UDOG Distanze
UDOG første gravel specifikke sko tager udgangspunkt i deres Tensione landevesjsko, læs vores omtale af den her. Men for Distanza er overdelen behandlet med en vejrbestandig belægning. Den har også bundne sektioner af en vandtæt gummilignende polymer ved tåen, hælen, udkanten og vristen for at beskytte mod stenslag.

UDOG bruger flade snørebånd, der ifølge mærket ikke strækker sig som en rund snørebånd. Snørebåndene kan derefter puttes ind i en elastiklomme øverst på skoens pløs. Distanza fås i to versioner – topmodellen Distanza Carbon og standard modellen Distanza.

Specialized Recon ADV
Recon ADV-skoene bruger et standard mønster med to bolte, klassisk snørelukning og en TPU skærm for beskyttelse og holdbarhed. Specialized selv fremhæver:

STRIDE Toe-Flex-teknologi der tillader større tåflex på stejle skråninger og forbedret gangbarhed. Laserperforeret overdel har mikrofiberbagside for bedre fugtstyring og smidig følelse. Skoen er lige velegnet til cykling som vandring.  TPU-skærmen  giver beskyttelse mod stenslag.
De brede og lange Pontoner skaber en stabil pedalplatform samt hjælper med gå fornemmelsen. Større SlipNot gummislidbanedækning på sålen, der er optimeret til grustrækkraft.

Har gennemprøvet kropsgeometri teknologi som Varus Wedge for at opretholde en effektiv og komfortabel hofte-, knæ- og fodjustering under kørsel. Specialized Recon ADV-skoene kommer i sort, Taupe/Dark Moss Green og Dusk/Purple Orchid i størrelserne 36-49.  De danske priser en endnu ikke opgivet.

Northwave Rebel 3
Velegnet til både udholdenhedsbaseret maraton og højintensive langdistance løb, kombinerer Rebel 3 x Epic Series stivheden af ​​XC12 carbonsålen med den nødvendige komfort til at skubbe pedalerne i timevis, takket være skoenes Biomap Unibody-overdel og deres perfekte pasform garanteret af Northwaves patenterede X-Dial SLW3 dobbelt lukning.

Biomap Unibody-overdelen – resultatet af biomekaniske undersøgelser – er sømløs for at undgå friktion og forstyrrelse af trykpunkter. Overdelen er lavet af perforeret mikrofiber for at fremme åndbarheden, selv når tingene bliver varme – under løbet og endda efter. Varmesvejsede TPU-forstærkninger på strategiske punkter på overdelen sikrer den bedste synergi mellem beskyttelse, vægt og holdbarhed, selv i en ekstrem udfordring som Cape Epic.

Garmont  9.81 HI-RIDE
The 9.81 HI-RIDE er designet til den nye generation af cyklister, der elsker naturen og udforsker deres omgivelser, uanset hvor de befinder sig, både på og af cyklen. Disse nye krav ansporede Garmont til at udvikle en hybridsko, ideel til dem, der elsker at cykle og derefter hoppe ud af sadlen, turnere rundt i en by eller udforske en kort sti.

Selvom 9.81 HI-RIDE har det, der kendetegner en god cykelsko, har den også alle de tekniske og stilistiske egenskaber, der kendetegner Garmont vandresko. En sådan egenskab er mærkets Heel Lock-teknologi, der sikrer hælen på plads, når snørebåndene strammes ved hjælp af løkker integreret i den laterale forstærkning i mikrofiber. Der er tilføjet reflekterende accenter til hælen for større synlighed. Overdelen er i genanvendt, slidbestandig rip-stop nylon, mens de lette beskyttelsespaneler og den varmebundne TPU-beklædning giver ekstra beskyttelse.

Ortholite indersålen er lavet af 98% genbrugsmaterialer, og PlumeFoam mellemsålen, lavet af en biobaseret forbindelser afledt af sukkerrør, giver forbedret dæmpning og lethed. Som nævnt ovenfor er sålen GTF Hyve (proprietær teknologi fra Garmont) med honeycomb lugs, sammensat af forskellige støttezoner afhængigt af fodens bevægelse under hver aktivitet. På det område, der bruges, når du træder i pedalerne, er tappene på sålen mindre og bragt tættere sammen for total kontrol over pedalen, garanteret også af en sammensætning, der øger grebet. Den del af sålen, der bruges, når man går, har derimod en genbrugsgummiblanding med ører, der er længere fra hinanden og dybere.

 

CYKELPORTALEN