CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye brands hos Shimano Nordic Nye brands hos Shimano Nordic
Klassiske læder sadler forbinder cykelkendere med Brooks England. Færre ved, at det idag er italienske Selle Royal der  ejer dem, ligesom det også er... Nye brands hos Shimano Nordic

Klassiske læder sadler forbinder cykelkendere med Brooks England. Færre ved, at det idag er italienske Selle Royal der  ejer dem, ligesom det også er dem som står bag HighEnd branded fi’zi:k.  Fi’zi:k og Selle Royals produkter produceres på fabrikken i Italien, vi tidligere har besøgt. mens Brooks produkterne er delt op. De klassiske resource krævende læder sadler, produceres stadig på fabrikken i England, mens de nye mere automatiserede Cambium modeller er produceret på anlægget i Italien.

Selle Italia og Brooks har tidligere været repræsenteret i Danmark gennem cykelgrossisterne HF Cykler og BikeSøndergaard.  I takt med at Shimano i stadig højere grad ønsker at fastholde deres forhandlere med en stadig større portofølje af forskellige produkter ud over Shimano branded, er Selle Royal og Brooks pr. 1 juli 2018 overgået til Shimano Nordic, der fremadrettet skal varetage hele det Skandinaviske Marked med fælles distribution i Danmark,  Finland, Norge og Sverige, mens distributionen af Fi’zi:k forbliver hos Egedesø (Bikersbest).
Den for få år siden, lancerede Bikegear.cc venter stadig med ajourføring på de mange nye Shimano brands.

Link

 

 

CYKELPORTALEN