CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye agenturer til AC Sports Nye agenturer til AC Sports
De aerodynamiske amerikanske HED hjul og Chimpanzee energibarer uden tilsætningstoffer kan nu fås i Danmark. Nye agenturer til AC Sports

Den danske cykelgrossist AC Sports, vi tidligere har besøgt, og som  i forvejen har brands som Cervelo, Focus, Kalkhof og Univega, har føjet to nye brands til deres produktprogram.  Det drejer sig om de legendariske HED hjul og Chimpanzee energibarer.

Chimpanzee

Chimpanzee er en alterntiv energibar til de i forvejen mange tilgængelige energibarer som alle har et alt for højt sukkerindhold, trans fedt og genetisk modificerede ingredienser. Chimpanzee energi barer er produceret på naturlige ingredienser over en vegetariske filosofi. UDEN trans fedt, GMOér, kunstige sødemidler og alle andre underlige ting.

De naturlige og økologiske fødevarer i Chimpanzee barer indeholder antioxidanter, vigtige vitaminer og mineraler og indeholder ikke transfedtsyrer, kunstige sødestoffer, gødning og genetiske modificerede ingredienser; dermed bebyrder fødevarerne ikke negativt personen, som indtager dem. Det betyder også at de er nemme at fordøje og giver en højere mængde energi til en aktiv og sund livsstil.

HED-Cycling-01

 

Gennem de sidste 26 år har Steve Hed brugt al sin energi på at udvikle det bedste cykel udstry overhovedet muligt. Når det kommer til hjul er målet simpelt at lave det hurtigste hjul muligt. Det lyder måske enkelt, men rejsen til at udvikle verdens hurtigste hjul er ret kompliceret. I jagten på fart, fortsætter Steve utrøstelig med at presse udviklingen til sit yderste. No stone is left unturned. HED er mest kendt for  nogle af de bedste pladehjukl på markedet, men også mountainbikehjul og de nye Fatbike hjul er i programmet sammen med styr og frempinde.

Link

CYKELPORTALEN