CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny tøjserie fra Basil Ny tøjserie fra Basil
Basil lancerer tre nye cykeljakker minded dagligdagscyklisten og superpendleren. De er alle vandtætte men åndbare. Ny tøjserie fra Basil

Hollandske Basil kendt for deres tasker og kurve, har den senere tid vist flere nye produkter. Vi har allerede testet deres nye B-Safe kombinerede cykel rygsæk/taske.

PÅ Eurobike viste de tre nye regntøjs linier,  Basil Hoga (Comfort), Basil Mosse (Urban) og Basil Skane (Active). Basil Hoga er basis serien hvor komfort og forholdvis lavt aktivitetsniveau er det primære. Jakken er åndbar og vandtæt med et vandsøjletryk på 5000 mm. Jakken leveres i sin egen transportpose og pasformen er basseret på en nye videnskabelig TNO forskning.

Basil Mosse er jakken til et lidt højere aktivitetsniveau i storbyen. Serien har samme vandsøjletryk som Basisserien men en lidt anderledes langtrukket frakke snit.

Basil Skane-Serie er til cykelpendleren som vil cykle i al slags vejr. Vandsøjetrykket er hele 10.000 mm. Lav vægt og sporty snit.. bl.a med lange asymmetriske ærmer. Tovejs strækket gør den behagelig at have på.

Alle tre jakker har indbygget hætte som kan skjules i kraven og får i flere forskellige farver. De leveres alle i deres egen lille opbevaringspose.

Leveringstidspunkt og priser for det danske marked, lå ved redaktionens slutning endnu ikke fast men ud fra Euro kursen skal du nok forvente mellem kr. 700,-  og kr. 1000,-

Link

 

 

CYKELPORTALEN