CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

ny lille rund sag fra ZIPP ny lille rund sag fra ZIPP
Zipp benyttede Eurobike til at præsentere nye hjulsæt med fokus på skivebremser, tubeless og en helt ny lille rund sag for de trendy og... ny lille rund sag fra ZIPP

Zipp benyttede Eurobike til at præsentere hele otte nye hjulsæt, alle med afsæt i deres tidligere modeller og udviklingsforløb.

Efter en smule tøven har de nu kastet sig fuldt over skrivebremser, og Tubeless. Dette træder igennem på alle deres aerohjul fra 202 til 808 modellerne der er optimeret med fælge specifikt til skiverbremser som gør det muligt at føje Zipp specielle aerodynamiske Dimples helt ud til kanten af fælgen. Fælgen er blevet bredere ude at øge vægten og er til Tubeless.

Den største nyskabelse er en særlig 650B udgave af deres 303 model til Gravelbikes. Et hjulsæt på 1595 gram og en Europris på 2600,-

Alle de nye hjul har stadig Firecrest teknologi men har fået tilføjet NSW typebetegnelsen for at kunne adskille dem fra de eksisterende. Zipp har valgt at have en fælgbredde på 21 mm på de to modeller som er mindst aero, mens højprofilhjulene 404 og 808 har 19 mm da Zipp vurdere at brugere af disse hjul, stadig har aerodynamik og fart som højere prioritet end brede dæk og komfort.

De nye hjulsæt forventes på markedet sidst på efteråret.

Link

 

 

 

 

 

CYKELPORTALEN