CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny komplet systemløsning fra SRAM til landevejscyklisten Ny komplet systemløsning fra SRAM til landevejscyklisten
SRAM lancerer opdateret udgave af RED landevejsgruppen sammen med cykelcomputer hjul, dæk og styr, der tilsammen udgør en komplet systemløsning Ny komplet systemløsning fra SRAM til landevejscyklisten

Den opmærksomme læser har sikkert allerede spottet den nye SRAM RED AXS landevejsgruppe på dette års Giro, hvor den sidder på flere rytteres cykler.

Den nye SRAM AXS Red gruppe er kernen i en ny systempakke fra SRAM der foruden Red gruppen også består af Hammerhead Computeren, samt et styr og Hjulsæt fra Zipp med komplimenterende Goodyear dæk.

Hver eneste del af den nye SRAM RED AXS-gruppe er blevet forfinet for at skabe en ubesværet kørsel. Let bremsefornemmelse og behagelig ergonomi, jævnt frontskift, fuldt trådløs tilslutning og udvidede gearvalg passer til alle ryttere og deres behov. RED er fyldt med funktioner som nøjagtig og pålidelig effektmåling, nye skiftepunkter og flere bremseindstillingsmuligheder, samtidig med at der er skåret gram af hver komponent for at give dig den letteste elektroniske geargruppe nogensinde. Den nye pakke består af:

  • RED AXS Shift-Brake System
  • RED AXS Front Derailleur
  • RED AXS Rear Derailleur
  • RED AXS Power Meter
  • RED 1 AXS Power Meter
  • RED Crankset
  • RED 1 Crankset
  • RED XG-1290 Cassette
  • RED Chain
  • RED Paceline X Router

Den nye for og bagskifter giver hurtige og pålidelige skift foran, samtidig men lydløs kørsel på tværs af hele kassetten. RED AXS forskifteren bruger avanceret Yaw-teknologi og elektronisk trim til hurtige skift og eliminerer kædeslid i alle gearkombinationer. Den har en nem opsætning med et nyt værktøj.
AXS-økosystemets lettere og mere effektive bagskifter kan håndtere kassetter fra 10-28T til 10-36T. Dens større pulleyhjul og Orbit-væskedæmper forbedrer effektiviteten og stabiliteten i ujævnt terræn.

Med RED kommer den nye Hammerhead Karoo computer. Med en skærm i smartphone-kvalitet og batterilevetid hele dagen tilbyder Karoo også uovertrufne tilslutningsmuligheder med SRAM AXS-produkter. Karoo 2 er siden sin lancereing år tilbage løbende blevet opdateret med ny software, og kommer også en helt ny Hammerhead Companion App for at give den mest integrerede cykeloplevelse. Du kan læse vores test af Hammerhead Karoo 2 her

Et nyt high-end styr skal forbinde dig med din cykel uden problemer. Zipp SL 80 Race-styret gør netop det som et førsteklasses aero-road kulfiberstyr, der er designet til at blive integreret med SRAM RED AXS-gruppen. Som kronen på cykelværket kommer et Zipp hjul med Goodyear Vector dæk i tre forskellige bredder.

Den nye SRAm RED AXS er mere en forfining af en allerede yderst velfungerende gruppe. Prisen for alle herlighederne er omkring de 30 kilo kroner. Du kan læse udførligt om den nye systemgruppe på SRAM officielle hjemmeside.

Link

 

CYKELPORTALEN