CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny GPS topmodel fra Bryton Sport Ny GPS topmodel fra Bryton Sport
Bryton Rider S800 er en cykel GPS med alt hvad navigations- og træningshjertet kan begære Ny GPS topmodel fra Bryton Sport

Vi har før haft fornøjelsen af at teste Bryton Riders produkter, senest deres Rider 750T som du kan læse vores test af her.  Nu er de så på cykelbanen med en helt ny topmodel i to udgaver med både større skærm og længere batteritid, samt alle de trænings og navigationsfunktioner du kender fra Garmin og Wahoo.

Bryton Rider S800E er den nye topmodel med større skærm og længere batteritid samt alt hvad hjertet kan begære i navigation og træningsfeatures.

Den nye Bryton Rider S800 er en fist designet GPS med 3,4-tommer stor skærm. Den har fået nye  (Memory In Pixel) teknologi der i kombination  med et internt reflektionslag gør den lettere at aflæse udendørs  uden skærmskygger. Den ekstra brede MIP-skærm med ultra-smal-ramme tilbyder både skarp, høj kontrast læsbarhed og et højt skærmforhold,

Den nye skærm er medvirkende til en øget effektivitet på strømforbruget som er effektivt reduceret. dette skulle ifølge Bryton give den nye Rider s800 op til 36 timers batteritid. denne kan øgets til 40 timer hvis man vælger ikke at bruge kortfunktionen.

Ligesim Rider 750T har den også Google stemmestyring på 100 forskellige sprog, der gør navigation mere intuitiv og lettere.  Rider S800 kommer med fuld-funktionelle navigationsfunktioner, med sving-for-sving og rutevejledningsfunktioner, alt sammen på forudinstallerede OSM regionale kort. Ud over navigation understøtter Rider S800 avancerede funktioner til at hjælpe dig med at holde dig på sporet og få mest muligt ud af dine ture, såsom automatisk omdirigering, POI’er på skærmen, gemte ture i bakgear og omdirigering og med Bryton Active-appen du kan planlægge dine egne ruter eller synkronisere tredjepartsruter, tilføje brugerdefinerede POI/topoplysninger til forlystelser og mere!

En nye funktion er  Climb Challenge-funktionen. Når man nærmer sig en stigning, skifter Rider S800 til siden med klatresektionen, som viser stigningssegmenterne for ruten. Climb Challenge-skærmen indeholder også en grafisk oversigt med flere stigninger, klatresegmenter i forskellige farver, afstand, højde og stigning samt start- og slutpunkter, hvilket giver dig nem adgang og køreinformation med et øjeblik.

Med Rider S800’s nye Explore-funktion, kan du udforske verden på to hjul som aldrig før. Du skal blot vælge, hvor langt du vil køre, og lad Rider S800 være din guide! Rider S800 genererer op til tre unikke ruter fra din nuværende placering og hjælper dig med at udforske det ukendte og bringe dig hjem igen.

Del din placering i realtid med venner og familie ved hjælp af den nye Bryton Live Track-funktion.  Brugere kan også vælge automatisk at sende invitationer via e-mail til deres ønskede kontakter for ekstra bekvemmelighed. Med Live Track-linket kan enhver følge nettet og se ikke kun din placering i realtid, men også din aktuelle hastighed, køretid, rejsetid og distance.

Endelig har Rider S800  Active-app funktion hvor  du vælge dit spor, invitere dine venner til en gruppe og se liveopdateringer for gruppemedlemmer på din rute direkte fra din enhed. Hold kontakten, opmuntr dine venner eller send statusopdateringer til andre ved at bruge stemmeinput til at oprette brugerdefinerbare beskeder direkte fra Rider S800.

Specifikationer

 • Dimensioner: 105 x 58 x 14.2 mm
 • Vandtæthed:  IP7
 • Vægt:  106g
 • Skærm: 3.4in farve touchscreen
 • Opløsning: 272 x 451 pixels
 • GPS: GPS, GLONASS, QZSS, BEIDOU, Galileo
 • Udstyr:Forskellen mellem E og T modellen er at der følger kandance, puls og hastighedssensorer med i T kittet.
 • Batteritid: Op til  36 timer
 • Ladning:  USB-C
 • Tilslutning: ANT+, BLE
 • Pris: set til mellem kr 2.500 og 3.200,-

Link

 

 

CYKELPORTALEN