CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny digital strategi fra Eurobike Ny digital strategi fra Eurobike
Eurobike implementerer nu en ny digital strategi som omfatter en ny webside, så de er rustet til fremtidens digitale mobilitet. Samtidig bliver de en... Ny digital strategi fra Eurobike

I forbindelse med Urban Mobility Media Days i Frankfurt i forrige måned, løftede Eurobike sløret til deres nye digitale stategi der også omfatter en helt nydesignet webportal, der idag er gået i luften på www.eurobike.com

Under mottoet “Trends, innovation and digitalisation” lancerer Eurobike deres nye digitale strategi og webportal. Den nye webportal er fuldstændig redesignet og nu optimeret  til den stadig øgede mobile adgang, udtaler Eurobikes direktør  Stefan Reisinger.

Udstiller indekset er gjort mere overskueligt med basis information om de enkelte udstillere og brands suppleret med video og links til mere uddybende information om de enkelte udstillere. En ny søge funktion gør det let at finde de rette profiler og filtrere på brands, produktgrupper, udstillingshaller og lande.

Hertil er tilføjet en ny B2B platform omkring Urban Mobility,  Sport Performance til Bike Community (B2C) samt Eurobike Global to Inside Bike Business (B2B). Disse fem nøgleområder vil i fremtiden rumme opdaterede emer året rundt. Det betyder at udstiller og producenter nemt og hurtigt kan formidle deres produkt event og andre nyheder  til en bred eller smal målgruppe. Dette tiltag er en alvorlig konkurrent til de specielt mange udenlandske websites der i forvejen formidler nyheder til den profesionelle del af cykelverdenen, så som Bike Europe og BikeBiz.

Det er konsulentfirmaet Scholz & Volkmer der har haft stor succes med at moderniserer bahn.de der står bag opdateringen.

“On eurobike.com, we are successfully implementing two conceptional goals: Proving more space for exhibitors to promote themselves and their products online and creating a home for content and themes that will help shape and inspire the industry,” says Peter Post, managing director Scholz & Volkmer.

Nu over den nye webportal kommer der også en ny Eurobike app og et digitalt B2B værktøj, der lanceres senere.
Den nye website har fået en ny kortere adresse og skifter således fra : www.eurobike-show.com til www.eurobike.com.

Link

 

CYKELPORTALEN