CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny Ass Savers Win Wing Ny Ass Savers Win Wing
Red din røv og havmiljøet med en ny udgave af ASS SAVERS kaldet Win Wing produceret af plastik fisket op i verdenshavene Ny Ass Savers Win Wing

Svenske Ass Saver er formodentlig den halvskærm, primært tænkt til MTB folket, der er kendt af de fleste cyklister når muddersæsonnen igen går igang.

Red din røv og havmiljøet med en ny udgave af ASS SAVERS kaldet Win Wing produceret af plastik fisket op i verdenshavene

Selvom der findes et hav af alternativer ( læs vores seneste test af Musguard OMNI)  til halvskærmen, er de alligevel igen på  cykelbanen med en ny fortolkning af den populære skærmtype, med ny funktionalitet og ikke mindst i disse miljø forskrækkende tider, lavet af plastik, der aldrig burde været havnet der, nemlig i verdenshavene.

Win Wing er en todelt halvskærm der fås i to bredder, 38 og 60 mm, der klikkes fast på stellet ved hjælp af et par strips som kan justeres på samme måde som vi kender fra de populære pakremme til Bikepacking.

Win Wing skulle angiveligt være både “rock solid” i montage samt udeblivelse af diverse raslelyde. Vægten er beskedne mellem 63 og 72 gram afhængig af bredden og prisen kommer til at ligge  omkring de kr. 200,-   Win Wing kan købes direkte hos Ass Savers. Cykelforhandlere kan henvende sig til den danske Sunshine Distribution.

Link

 

 

CYKELPORTALEN