CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

NuVinci bliver til Enviolo NuVinci bliver til Enviolo
Den trinløse gearnav får nyt navn og marketingsstrategi. NuVinci bliver til Enviolo

Vi har tidligere kunne berette at Fallbrook koncernen har en hel række nye produkter og produktkategorier under udvikling i 2019. Alt sammen produkter som hidtil har været markedsført under navnet NuVinci.

Pr. 1. januar 2018 skifter NuVinci navn til Enviolo, og vil blive et selvstændigt selskab helt uafhængig af moderfirmaet Fallbrook Technogies.  Dette sker for at styrke indsatsen indenfor cykelområdet som er i voldsom vækst. NuVinci teknologien bliver i forvejen brugt indenfor andre transport områder der tæller biler, mikrokøretøjer og vindmøller.

Ved at skifte navn vil det være lettere at skille de enkelte produktområder fra hinanden. Fra og med 2019 vil det ny navn blive brugt på samtlige produkter.

“Enviolo er mere end bare et nyt navn og logo. Det vil også medføre en række forbedrings tiltag for cykelproducenter, forhandlere og slutbrugerne. Den nye styrkede kundeorientering lanceres under sloganet  “The Moving Standard“ der gælder både cykler og el-cykler. Det betyder en ny produktportofølge og et udvidet service og support program både for forhandler og slutbruger.” fortæller Anne Guethoff der er Marketingschef for NuVinci Cycling og ansvarlig for den nye marketingsstrategi for Enviolo.

Det patenterede automatiske gearnav kører idag rundt på cykler fra mere end 100 cykelbrands.

Link

 

CYKELPORTALEN