CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

NuVinci løfter sløret for nye geargrupper NuVinci løfter sløret for nye geargrupper
Fallbrook Technogies løfter sløret for hele 5 nye geargrupper men først i 2019. NuVinci løfter sløret for nye geargrupper

I takt med at udviklingstiden på nye produkter bliver stadigt kortere og kortere, kan Fallbrook Technologies, opfinderen af det trinløse NuVinci gearnav, allerede nu løfte sløret for hele fem nye grupper.

De fem nye grupper vil først komme på markedet i 2019 og dække frem cykelsegmenter. City, Trekking, Sport, Cargo og  Commerciel. De fem nye grupper vil alle være med trinløst automatgear som kan betjenes manuelt eller automatisk.

NuVinzi Cyclings marketings direktør Anne Guethoff fortæller. “El cykelmarkedet er på vej ind i en helt ny udviklingsfase, hvor der kommer stadig flere og flere hybridmodeller på markedet senest  SUV og elektriske transportcykler. NuVinci Cycling vil tilgodese disse nye segmenter med nye geargrupper. For 2019 vil vi kunne tilbyde hele fem nye geargrupper, som tilgodeser de fem segmenter. De nye grupper og OEM cykler vil blive lanceret på markedet i sidste kvartal af 2018.”

Det trinløse NuVinci nav blev lanceret i 2007 og har efterhånden fået gode markedsandele ikke mindst blandt dagligdagscyklister og producenter.
Det nye City gear vil blive mere effektivt mens det Trekking gearet vil få et større gearspænd. Den nye sportgear er tilegnet fittness gruppen og vil bl.a blive udteyret med stilaksler. For elcykel gearet er skiftemomentet øget til hele 100 Nm.

Commerciel og Cargo gearet kommer som de eneste på markedet med en udvidet garantiordning som afspejler høj pålidelighed og levetid. De nye gear har f.eks fået en forbedret og tættere forsegling.

Link

CYKELPORTALEN