CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Muc-Off Nanotube Muc-Off Nanotube
Nanoteknologi er det nye sorte nu også indenfor cykelteknologi. Muc Off lover op til 6 watts besparelse. Muc-Off Nanotube
Muc-Off

Muc-Off tilbyder nu en ny ekslusiv service til købere af nye kæder fra Shimano, Campagnolo eller SRAM. Kæderne bliver behandlet med en ny unik overfaldebehandling med Nanoteknologi.

Produktet blev oprindelig udviklet til Bradley Wiggins’ timerekord forsøg for at reducere friktion, men også Birdie O’Donnell har benyttets det i sit forsøg.

Læs også om Ceramic Speed løsning her

NanoTube Speed Film er en behandling som kan bruges i alt slags vejr lige fra vådt føre til mudder. Ved at tilføre Nano partikler til deres har man kunnet øge ydelsen samtidig med at bebeholde de gode egenskaber fra Muc-Off’s Hydrodynamic Lube.  I modsætning til andre smøremidler hvor der bruges voks der holder til omrking 300 km kan Muc-Off NanoTube Chain Optimisation holde mere end det doblete over 600 km på tør vej og 400 km på våd vej, uden noget videre tab i ydelse som man ofte oplever på andre voks produkter.
MUC-Off-nano01
Men også ydelsen er forbederet med helt op til 6 watt. For at kunne måle den forbedrede ydelse har Muc-Off udvijklet en ny måleopstilling de kalder The Chain Lube Optimisation Dynamometer – C.L.O.D. med den har de kunnet teste forskellige smøremiddle og kæde kombinationer og på den måde fpet værdifulde date mht effektivitet og pålidelighed.

Læs vores test af andre Muc-Off produkter her

Der er to valgmuligheder, enten at købe en helt ny forbehandlet kæde eller rende sin eksisternde og efterbehandle den. den sidste metode giver stadig en forbedring på 1 til 2 watt i forhold til da kæden var ny.
muc-off_nanotube_2
Specifikationer
  • Tilsat Nanotube partikler
  • Holder op til 600 km
  • Effektforøgelse på op til 6 watt
  • Lige velegnet til MTB som landevej
  • Pris godt kr 350,-

Vælger du den optimale løsning og køber en ny forbehandlet kæde skal de lægge godt 1300 kr. De endelige danske priser er endnu ikke oplyst.

Link

CYKELPORTALEN