CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hurtige kæder fra CeramicSpeed Hurtige kæder fra CeramicSpeed
Holstebro virksomheden CeramicSpeed har overtaget det amerikanske Ultrafast Optimization med special coatede hurtige kæder. Hurtige kæder fra CeramicSpeed

1.CeramicSpeed-UFO-Chain-SRAM

Holstebro virksomheden CeramicSpeed har i en pressemeddelse meddelt at de har overtaget det amerikanske firma Ultrafast Optimizing der er kendt for deres special coatede kæder som reducerer friktion. Ultrafast Optimizing er et datterselskab af det af det amerikanske uafhængige laboratorium Friktion Facts.

Købet og produktionen af Ultra-Fast Optimerede kæder er det perfekte supplement til viderudvikling af CeramicSpeed produktprogram.  Optimeringen af kæderne vil fremover foregå hos CeramicSpeed i Holstebro. Læs vores besøgsartikel fra CeramicSpeed her.

De nye CeramicSpeeds UFO Kæder tilbyder unikke fordele

  • laveste friktion sikres, og mellem 2 og 5 watt kan hentes
  • forbedret ydeevne med øget hastighed
  • optimale effektbesparelser for omkring 200 miles / 320 km, afhængigt af de aktuelle betingelser

2.CeramicSpeed-UFO-Chain-Shimano

Jason Smith fra Ultrafast Optimizing udtaler: “CeramicSpeed og UFO er det perfekte samarbejde. CeramicSpeed er markedsledende med deres effektive keramiske lejer, Kombinationen af keramiske lejer og de special coatede kæder vi sammen optimere det komplette transmissionssystem”

Ceramic Speed har optimeret UFO kæderne og implementeret dem optimalt i deres produktionsprocess. Vi er derfor meget glade for at de overtager produktionen slutter Jason Smith.”

CeramicSpeeds administrerende direktør Martin Banke siger: “Med købet af ultrahurtige Optimering pakken med ekstrem lav friktion og høj performance produkter, har vi nået et nyt højdepunkt ved at tilføje verdens hurtigste racing kæde til vores portefølje. Vores passion for kvalitet og høj ydeevne er blot en del af vores DNA. ”

Link

CYKELPORTALEN