CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mere end 250 ryttere cyklede 25.000 kroner hjem til Kræftens Bekæmpelse i det nye cykelløb BerlinCopenhagen Mere end 250 ryttere cyklede 25.000 kroner hjem til Kræftens Bekæmpelse i det nye cykelløb BerlinCopenhagen
Mere end 250 ryttere cyklede 25.000 kroner hjem til Kræftens Bekæmpelse i det nye cykelløb BerlinCopenhagen Det var med sveden haglende ned ad ansigtet... Mere end 250 ryttere cyklede 25.000 kroner hjem til Kræftens Bekæmpelse i det nye cykelløb BerlinCopenhagen

Mere end 250 ryttere cyklede 25.000 kroner hjem til Kræftens Bekæmpelse i det nye cykelløb BerlinCopenhagen

Det var med sveden haglende ned ad ansigtet og værkende benmuskler, at over 250 cykelryttere kom i mål ved Carlsbergs Elefantport den 18. august i år. I dag overrækkes resultatet af rytternes anstrengelser – en check på 25.000 kroner – til Kræftens Bekæmpelse.

”Alle os, der deltog i cykelløbet BerlinCopenhagen og cyklede over 400 kilometer mellem de to hovedstæder, vil sent glemme, hvor stor en oplevelse, det var. Vi var sammen om en udfordring, der satte fokus på en god sag – kampen mod kræft.” Sådan lyder det fra en af idemændene bag cykelløbet, Project Manager hos Scandlines, Niels Hoff.

I dag kan cykelrytternes kampgejst ses på den check, Niels Hoff har overrakt til Lise Atzen Bjerregaard. Hun er seniorprojektleder hos Kræftens Bekæmpelse og ansvarlig for projektet TRÆDTIL, som cykelløbet BerlinCopenhagen er en del af.

Læs mere i artiklen Zuerst nehmen wir Berlin dann Kopenhagen…

”Vi er utroligt glade for den fine check, vi i dag har modtaget af sponsorerne bag cykelløbet BerlinCopenhagen,” siger Lise Atzen Bjerregaard og fortsætter:

”Ud over at pengene er en hjælp til vores mange projekter, er vi naturligvis meget glade for, at cykelløbet var med til at sætte fokus på et vigtigt emne – at en aktiv hverdag med motion hjælper til at nedbringe risikoen for at få kræft.”

Den sunde livsstil var i høj grad en af grundene til, at Scandlines var med til at iværksætte BerlinCopenhagen-cykelløbet. Niels Hoff fortæller:

”Desværre rammes alt for mange danskere hvert år af kræft. Det er en alvorlig sygdom, og vi vil selvfølgelig gerne støtte Kræftens Bekæmpelses fantastiske arbejde med at oplyse om og forske i sygdommen.”

Niels Hoff er selv meget glad for at cykle, og ideen til et cykelløb, der både kunne skabe opmærksomhed omkring og skaffe penge til indsatsen mod kræft, begyndte at tage form sidste vinter. Ideen blev til en realitet i samarbejde med blandt andet TRÆDTIL og bevirkede, at Niels Hoff begyndte at træne med cirka 30 kollegaer fra Scandlines en gang om ugen for at blive klar til den mere end 400 kilometer lange udfordring.

Link

CYKELPORTALEN