CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kendt designguru skifter gear Kendt designguru skifter gear
Peter Denk forlader Cannondale/GT og Cycling Sports Group til fordel for Specialized. Kendt designguru skifter gear

 

Peter-Denk

Cycling Sports Group meddelte i går i en pressemeddelse at deres samarbejde med Denk Engineering ophører fra årsskiftet. Bruddet er formodentlig en direkte følge af, at Peter Denk og hans team fremover skal styrke Specialized  Globale Designteam, hvilket ikke er forendeligt med de konkurrerende brands Cannondale og GT som Peter og hans team har været med til at løfte de seneste seks år.

Peter Denk  er barn af mountainbike bølgen i halvfemserne, hvor han trådte sine barnesko hos Hot Chilli og senere Scott, inden han kom til Cannondale i 2008 hvor flere af hans designløsninger blev implementeret i Cannondale epokegørende Super Six landevejsramme og senere Scalpel mountainbiken. Den unge fremadstormende ingeniør steg hurtigt i graderne og blev udnævnt til Teknisk Direktør.  De seneste år har han og hans fem mand store team også været ansvarlig for flere spændende cykler indenfor GT branded, som den spændende Enduro Racer  GT Grade.

denkteam01

Bruddet med Cannondale/GT betyder at Cycling Sports Group nu skal til at omstrukturerer deres udviklingsfaciliteter da Denk Enginering med base i Freiburg har været en del af deres globale udviklingsteam.  Men ligesom Specialized har Cannondale/GT også et ry for at tiltrække de bedste udviklingsfolk, så mon ikke der står en flok håbefulde designere klar i kulissen til at udfylde tomrummet og bringe branded videre som et af de mest innovative indenfor branchen.

 

Link

CYKELPORTALEN