CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Efter gennem de seneste 10 år at have ført en noget tilbagetrukket tilværelse på det danske marked, er er dækmærket Hutchinson nu tilbage i...

Efter gennem de seneste 10 år at have ført en noget tilbagetrukket tilværelse på det danske marked, er er dækmærket Hutchinson nu tilbage i folden hos Dan Agentur ApS.

”Hutchinson er et stærkt brand, som er kendt for høj kvalitet og teknisk innovation. Vi har længe ledt efter en dækleverandør, og Hutchinson er et perfekt match til vores øvrige produkter”, udtaler marketingchef, Jannie Thomsen.

Dan Agentur ApS skal fremover varetage distributionen i Danmark og Finland, og vil være lagerførende med et bredt udsnit af Hutchinsons store sortiment af dæk og slanger, der omfatter produkter til både race, MTB og hverdagsbrug

Dan Agentur er desuden nordisk distributør af cykelkomponenter fra SRAM herunder RockShox, Avid og Truvativ.  Derudover er Dan Agentur distributør af bl.a. lygter fra Spanninga og sadler fra det italienske firma Smanie.

Siden begyndelsen af det 20. århundrede, har Hutchinson været bredt repræsenteret i cykelfeltet.  Hutchinson kan nu tælle 24 Tour de France-sejre, heraf 8 inden for de seneste 10 år, samt mange OL og VM titler.

Vi har tidligere her på portalen testet produkter fra Hutchinson, bl.a Intensive landevejsdækket.

Link

CYKELPORTALEN