CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Helix Ultralight Helix Ultralight
Den innovative Helix foldecykel i titanium lever og har det godt. Nu med nyt udstyr og nye varianter. Helix Ultralight

Tilbage i 2015 blev den canadisk udviklede og byggede foldecykel Helix finansieret gennem en succesfuld crowdfunding kampagne, hvis mål blev opnået på kun en dag. Læs vores reportage her.

Siden har der været ret stille omkring dem, men de er nu aktuelle igen med ny redesignet hjemmeside, samt flere nye model varianter, ekstraudstyr  og en kommende elektrisk udgave.

Med Helix Ultralight tilbydes nu en letvægtsudgave med prime brands komponenter fra Shimano, SRAM og Formulasamt en kommende elektrisk variant.

Helix benytter standard komponenter og større hjul end de mest gængse foldecykler. Den har en fuld hovedramme i titanium som iøvrigt i følge Helix skulle være den eneste fuldautomatisk producerede cykelramme produceret i et lukket Argon kammer. Ramme med dens monostag og måden den foldes på gør at hjullene kan rulle så den kan fungere som trolley for lettere transport.

Alle modelvarianter kan specificeres individuelt med næsten alt udstyr, inklusiv gearing via deres meget informative nye hjemmeside.

Prismæssigt ligger Helix mellem godt tyve og tredive kilo kroner. Hertil skal du så natuligvis indregne importafgift og momsudligning.  Men alligevel syntes prisen ikke afskrækkende for et stykke teknologi  helt på forkant med udviklingen indenfor cykler.  Et Must Have for cykelnørder og samlere…

Link

CYKELPORTALEN