CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hase Trigo Up E-Trike Hase Trigo Up E-Trike
Hases nye E-trike er tiltænkt ældre og bevægelseshæmmede cyklister... Hase Trigo Up E-Trike

Vi har tidligere haft fornøjelsen at besøge Hase Bikes i Waltrop.  En cykelfabrik der udvikler og producerer usædvanlige cykler for alle uanset færdigheder og udfordringer. Den reportage kan du læse om i :

Bag kulisserne på en usædvanlig cykelfabrik

Hase Bikes lancerer ny etrike minded ældre og bevægelseshæmmede cyklister

Fem år efter lanceringen af ​​sin TRIGO UP, har HASE BIKES opdateret designet af denne succesrige liggetrike. Resultatet er en endnu mere komfortabel e-trike på begynderniveau.

“TRIGO UP E gør det muligt for alle, selv ældre ryttere og mennesker med helbredsrelaterede funktionsnedsættelser, at nyde en sporty tur,” siger Marec Hase, grundlægger og administrerende direktør for HASE BIKES. “Takket være det lave rammerør er det nemt for ryttere at komme ind og ud af sædet. Desuden gør den stabile delta-trike-konfiguration og det lave tyngdepunkt TRIGO UP E ekstremt spidsmodstandsdygtig, selv i sving.”

Maksimal komfort og nydelse
På en “normal” opretstående cykel hviler rytterens kropsvægt på deres arme, hænder og håndled. Dette er ikke tilfældet med TRIGO UP E. Det liggende design giver en høj komfort på længere ture, selv for ryttere med rygproblemer. Det brede Vario Comfort-sæde er særligt rygvenligt. Marec Hase: “Sædepuderne kan omplaceres individuelt flere steder på betrækket. Yderligere komfort giver den valgfri nakkestøtte, som også er justerbar.” Højden, bredden og vinklen på styret over sædet kan justeres uden værktøj, så det passer perfekt til rytterens størrelse og præferencer – Easy Rider-stemning inkluderet.

Letvægts med stort justeringsområde
Med en vægt på kun 30 kg (66 lbs), er TRIGO UP E ikke desto mindre i stand til at bære op til 140 kg (309 lbs). Velegnet til brug af flere ryttere af forskellige størrelser: Både højden og vinklen på det liggende sæde kan justeres, og dets position er trinløst variabel for at passe til ryttere mellem 1,40 og 2 m (4’7″-6’7″). i højden. Desuden kan denne justering udføres uden værktøj og uden at skulle afkorte eller forlænge kæden: Den nye rytter kan blot åbne quick-release-grebet og skubbe sædet til den ønskede position.

Standardmodel med motor leveres fuldt udstyret til vejtrafik
Mens motoren til den gamle TRIGO UP-model kun var tilgængelig som tilbehør, der kunne eftermonteres, er alle nye TRIGO UP E udstyret med en kraftig motor: Shimano Steps E5000 med et 504Wh batteri giver masser af støtte, selv på stejle stigninger. Andre standardfunktioner omfatter skærme og et belysningssystem.

RACKTIME Basket Mount bag sædet rummer en BASKIT cykelkurv med 23 liter volumen og en belastningskapacitet på 10 kg (22 lbs). De to små sædetasker, der fås som valgfrit tilbehør, kan monteres på venstre og højre side af sædet til opbevaring af telefoner, nøgler, punge og andre ting, du kan tage med.

Standard eller tilpasset konfiguration
TRIGO UP E kan købes som en tilpasset eller prækonfigureret standardmodel. “En bred vifte af tilbehør er tilgængeligt for perfekt at tilpasse hver trike til rytterens personlige præferencer og behov,” sagde Marec Hase. “RULLE RACK er monteret bag sædet til indkøb eller bagage. Den rummer den vandafvisende ROLLERTASKE. Med dets integrerede håndtag kan stativet også tages af og bruges som en praktisk indkøbskurv. Der er også adskilligt tilbehør til adaptiv cykling og cykling med særlige behov, herunder specielle pedaler, krankforkortere og pendulpedaler.”

Specifikationer

 • Ramme:   Længejusterbar aluminum
 • Totallængde: 179 cm – 210 cm (70½-82½ in.), 155 cm (61 in.) med afmontret forhjul
 • Total bredde:  84 cm (33 in.)
 • Sæde: Vario Comfort seat
 • Sæde højde: 58.5 cm – 66.5 cm (23 – 26 in.)
 • Styr:  adjustable above-seat handlebars with rear-view mirror
 • Last :  RACKTIME basket mount / BASKIT bicycle basket (max. load 10 kg/22 lbs)
 • Totalvægt: 30 kg (66 lbs)
 • Maksimum last:  140 kg (309 lbs).
 • Motorsystem:  Shimano Steps E5000, 504 Wh battery
 • Driv system: HASE BIKES Differential
 • Gearsystem: Shimano Nexus 8-speed gear hub
 • Bremser: Mekaniske skivebremser med parkeringsbremse
 • Hjul: 20” Kenda / rear 20” Big Apple, 58 – 406 mm with reflective sidewalls / black aluminum double-walled rims, rear with double eyelets / SAPIM stainless-steel spokes
 • Skærme: SKS matte black
 • Lys: motordrevet  B+M Lumotec iQ Myc headlight / B+M Toplight 2C Plus taillight
 • Farver: Light ivory, semi-gloss finish / Jet black
 • Pris:  €5,990

Link

 

 

CYKELPORTALEN