CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hammerhead Karoo 2 får markant software opdatering Hammerhead Karoo 2 får markant software opdatering
Markant opdatering af den grafiske brugerflade på den seneste månedlige software opdatering øger brugervenligheden. Hammerhead Karoo 2 får markant software opdatering

Ingen tvivl om at Hammerhead med deres Karoo 2 cykel GPS for alvor har givet de store etablerede brands kamp til stregen. Med markedets absolut bedste og mest lysstærke skærm,  samt månedlige software opdateringer er de hele tiden ajour.

Læs vores test af Karoo 2 her

Med deres seneste software build version 1.257.1131 af 16 december har brugerfladen fået en gevaldig opgradering.

  • Stryg ned fra toppen af ​​skærmen (eller klem de øverste hardwareknapper sammen) for at få adgang til de skift og funktioner, du har mest brug for, fra system- og skærmindstillinger til ride specifikke handlinger (når du er på tur) såsom rute tilbage til hvor du startede .
  • Fuldt betjent med enten berøringsskærmen eller hardwareknapperne, kan du bruge Control Center året rundt.
  • Tag en hurtig rundtur i, hvordan du bruger Kontrolcenter, når du opdaterer til denne softwareversion, eller find det senere under “Lær mere” nederst på indstillingslisten på Karoo 2.

 

Rutearkiv
Hold din ruteliste organiseret ved at arkivere alle ruter, du ikke kører så tit. Arkivér eller fjern arkivering af dine ruter på Dashboard. Arkiverede ruter er stadig tilgængelige på Karoo og kan stadig køres.

Stignings preview
Fra in-ride-klatrelisten skal du trykke på en stigning for at udvide den og se hele stigningens profil, karakterfarver og højdeforskellen mellem starten og slutningen af ​​stigningen. Tryk igen, eller åbn forhåndsvisningen af ​​en anden stigning for at lukke forhåndsvisningen.

Opdateret klatrefunktion
Når Karoo registrerer stigninger på din rute, omdirigere eller rute til fastgørelse, vil disse stigninger nu blive vist på kortet. Kommende stigninger er repræsenteret af en lysere blå nuance end de gennemførte stigninger. Starten og slutningen af ​​den aktuelle eller næste stigning er angivet med start- og slutflag.

Fejlrettelser

  • En fejl, der forhindrede Karoo i at genkende, hvornår visse strømmålere (især dem, der er lavet af Rotor) blev belagt. Dette ville forhindre Karoo i at registrere 0-effekt korrekt under friløb.
  • En fejl, der fik profileditoren til at sparke dig til den sidste side af en profil, hver gang du redigerede en profilsides layout eller et datafelt.
  • En fejl, der forhindrede forhåndsvisningen af ​​omgangsoversigten i at blive vist automatisk i batterisparetilstand, når automatisk omgang markerede en ny omgang, mens skærmen var slukket (skærmen ville tænde, men forhåndsvisningen dukkede ikke op).
  • To fejl, der kunne forårsage fejl, når Karoos, der kører softwareversion 1.248.1114 eller nyere, forsøgte at uploade en tur, der blev optaget på en tidligere softwareversion.
  • En fejl, der gjorde, at knappen Start Ride ikke virkede, første gang du trykker på den efter at have logget ind på en Hammerhead-konto eller logget ud af en på Karoo.
  • [KUN KAROO 2] Forbedret pålideligheden af ​​de dele af Karoo 2, der er ansvarlige for ANT-sensorer og telefonmeddelelser. Dette vil føre til mere pålidelig forbindelse til telefoner for meddelelser og sensorstabilitet. Vi har også rettet en fejl, der forhindrede nogle Karoo 2’ere i at opdatere deres radiofirmware. Når disse brugere tager denne nye opdatering, får de også fordelen af ​​vores tidligere rettelser til ANT-sensor og telefonbesked-pålidelighed.

Link

CYKELPORTALEN