CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Håndbygget italiensk nydelse Håndbygget italiensk nydelse
Titici nye A-GR01 er en håndbygget aluminium når det smukkest... Håndbygget italiensk nydelse

Italienske Titici har bygget cykler siden 1961. De er primært kendt for deres allroad rammer med fleksibel overrør. (Læs vores test af deres Gravel Flexy her)  Titici udvikler og producerer alt selv på fabrikken i Norditalien og de arbejder både i aluminium og kulfiber.

Med Titici Alloy A-GR01 lancerer de hvad de kalder “A blast from the past but with a keen eye on the future.” En gravelbike som hylder aluminium som rammemateriale. Den er en del af branders Off Road serie der bygger på de mest avancerede teknologier med den umiskendelige Titici stil.

Resultatet er en kombination af eventyr-, landevejs- og gravel cykel som er ideelt til at udforske verden på.  A-GR01 rammen er i aluminium fra en anden italiensk producent Dedacciai. Den er udviklet og håndsvejst i Italien. Overrørene benytter TSS anti-torsion technology, som kombinerer en speciel rørudformning med en intern forstærkning der øger stivheden.

Med TITICI store erfaring er det lykkedes dem at konstruere en aluminiumsramme der har den perfekte balance mellem komfort og styrke.   A-GR01 er udviklet til langdistance cykling hvor komfort er en af de primære faktorer.  Ud over Bikepacking kan den også benyttes som klassisk turcykel med bagagebærer for og bag samt skærme.  Ud over standard udførsel kan den også tilpasses med individuelle farver og grafik, hvis kunden ønsker dette. Samtidig er den forberedt for frontaffjedring.

Den nye A-GR01 har allerede stået sin prøve som pakæsel på grusveje rundt om Verdens højeste vulkan  OJOS DEL SALADO 6.891 m.o.h der ligger i Chile, hvor  Mirco Robaldo’s seneste rejse gik. En tur på 360km på  5.600 højdemeter tilbagelagt på fem dage. Det lykkedes ham at cykle op til 4.550 meter hvorefter han efterlod cyklen og gik resten af vejen til toppen. Du kan læse hele hans beretning på linken nederst. Vil du læse mere om turcykling i Sydamerika så læs de fire musketerers trængsler med kulde og højdesyge men også stor gæstfrihed fra en befolkning som hører til blandt nogle af de fattigste Rejsebreve fra Sydamerika.

Link

CYKELPORTALEN