CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

GripGrab indtager Tyskland GripGrab indtager Tyskland
Den danske cykelbranche beklager sig over den stigende konkurrence specielt syd for grænsen. Heldigvis går det også den anden vej. GripGrab har... GripGrab indtager Tyskland

gripgrab-dteam

Det danske firma GripGrab blev oprindelig startet af de tre brødre  Kristian, Martin og Bjørn Krøyer i 2000.  Firmaet har altid haft en sund indstilling, om ikke at flyve højere end vingerne kan bære.  De har stille og roligt udviklet deres sortiment og markedsandele hovedsaglig i Skandinavien. Men nu er efterspørgslen efter deres produkter på det store tyske marked så store, at  udvider aktiviterne syd for grænsen med endnu en sælger.

Allerede i april måned tiltrådte  Jens Gradevik som Sales Manager i den sydtyske region og får nu yderligere følgeskab af Rüdiger Kebeck der skal varetage den nordtyske region. Virksomheden designer og udvikler handsker og beklædnings tilbehør til cykling og løb.  Gradevik opererer ud fra Munchen mens Kebeck har domicil  Nordrhein Westfalen. Begge har erfaring indenfor salg og markedføring i beklædningsbranchen i firmaerne AGU og Mavic.  Begge refererer til hovedkvarteret i Danmark hvorfra varerne til det tyske marked også udsendes fra.

Link

CYKELPORTALEN