CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gravel i det Tyske Gravel i det Tyske
Eifel Graveller er et 650 km langt cykeleventyr hvor du kun udstyres med et GPS spor. Resten er op til dig selv... Gravel i det Tyske

Der er nærmest gået inflation i det store cykeleventyr og ofte skal vi læse beretninger fra Langbortistan, noget som for de fleste kræver at man rykker en måned eller mere ud af kalenderen, eller bruger  en forfærdelig masse penge og timevis i et trangt flysæde. Men mindre kan også gøre det og er fuldt ud ligeså givende.

I vores nabolande mod syd er der mellem de mange motorvejsudfletninger og bilkaos stadig mange  små oaser  væk fra masseturismen. Denne forfatter har denne sommer været på et offroad eventyr i den Belgiske del af Ardennerne og et smut i Køln, i forbindelse med Bombtrack Groundwork mediaturen, hvor en ny idyllisk og fredelig oase blev opdaget kun små 50 km fra Kölner Wasser.  Begge turberetninger du kan se frem til inden så længe.

Eifel Graveller
I disse dage er første udgaven af Eifel Graveller skudt igang. Et 650 km langt cykeleventyr hvor du er på egen hånd kun udstyret med et GPS spor skal kæmpe mod din egen psyke, form og vilje  12.000 meter mod tyngdekraften. Ruten har udgangspunkt i Klotten ved Mosel floden og bevæger sig på kryds og tværs gennem det som tidligere blev kaldt Preussisk Siberien.

Du kan følge deltagerne live på Eifer-Graveller mens du overvejer om det måske var noget at prøve kræfter med næste år. Eller du kan downloade GPS sporet og tage afsted når det passer netop dig/jer. Længe leve cykelturen uden doggyback, følgebil og tidstagning…

Link

 

CYKELPORTALEN