CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Glidende generationskifte hos Konggaard Glidende generationskifte hos Konggaard
Efter 20 år som ejerleder begynder et glidende generationsskifte hos Konggaard med to meget skarpe profiler fra cykelverdenen... Glidende generationskifte hos Konggaard

Gennem 20 år har Peter Konggaard Jørgensen været eneejer af firmaet Konggaard som  leverandør af kvalitetscykeltøj og tilbehør til primært klubber, virksomheder og cykelbutikker med brandet Xtreme. Læs vores artikel fra et tidligere besøg her.

Fra den 1. januar 2022 er Klaus Nielsen og Christian Poulsen indtrådt i ejerkredsen af Konggaard og med dem følger en ny retning. Det er en målsætning at udvide virksomheden til at stå på flere ben i fremtiden og derfor tilføjer vi nye brands og gøre Konggaard til en endnu stærkere leverandør og samarbejdspartner.

Det er med glæde og stolthed at Konggaard kan offentliggøre at vi pr 1. januar 2022 er distributør af Factor Bikes  og Black Inc, hjul i Danmark og Sverige. Disse to brands har gennemgået en stor udvikling gennem de seneste år og via deres tilstedeværelse på World Touren har vi meget godt i vente. Chris Froome, Jakob Fuglsang og Danmarksmesteren; Mads Würtz Schmidt er blot nogle af de kendte navne som dagligt kører på Factor og Black Inc.

Senere på året vil den nye ledelses konstelation offentliggøre endnu flere spændende nye tiltag og nyheder.

Link

 

CYKELPORTALEN