CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Frog Bikes flytter grænsen Frog Bikes flytter grænsen
Frog Bikes udvider produktprogrammet til også at omfatte Junior cykler af en usædvanlig høj kvalitet og med en meget lav vægt Frog Bikes flytter grænsen

Frog Bikes har på få år, etableret sig som en seriøs producent af kvalitets børnecykler. Læs vores omtale her.  Nu udvider de produktprogrammet til også at omfatte en nye serie cykler Push The Limits til Junior som er vokset fra børnecyklen og gerne vil træde ind i de voksnes rækker med samme features men stadig med lidt mindre hjul.

Den nye PUSH THE LIMITS serie består af en større hybrid model og tre Mountainbikes. De nye cykler er fuldblods offroad cykler men med specielt udviklede komponenter til det yngre publikum iform af en særlig tilpasset fjederforgaffel som tager højde for børns lavere vægt.

Frog har arbejdet sammen med en håndplukket OEM gaffel producent omkring udvikling af den særlige fjederforgaffel.
De justerbare luftfjedre er meget responsiv til lavt lufttryk, så der opnås tilstrækkelig dæmpning med små lette ryttere
De tre cykler ligger vægtmæssigt i den lette ende mellem 11.3 kg og 11.5 kg og har innovative, in-house designede , eco-venlig FrogFit Technology® Ris fiber pedaler, og børnespecifikke kranksæt. De nye cykler skulle være på markedet nu via den danske distributør.

Link

 

 

CYKELPORTALEN