CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Flot modul opbygget cykelkoncept fra Decathlon Flot modul opbygget cykelkoncept fra Decathlon
Magic Bike er et frisk take på en modul opbygget systemløsning til børnefamiliens mange transportbehov... Flot modul opbygget cykelkoncept fra Decathlon

Decathlon er en stor fransk sportskæde med varehuse i det meste af Europa.  De senere år har de gjort sig bemærket med en række nye cykelprodukter,langt fra det lidt discount agtige image de stadig har i manges øjne. Senest har de også opkøbt den store tyske outdoor kæde Bergfreunde.

Decathlon Magic Bike er et spændende cykelkoncept med nærmest uanede muligheder.

Nu er computer rendering jo altid et ret taknemmeligt medie og Magic Bike Concept er da heller ikke helt fysisk klar endnu, selvom grundcyklen bygger på deres Owuru med integreret motor/gearkasse, vi omtalte tidligere på året.
Magic Bike viser spændende takter for en modul opbygget elcykel system løsning der kan alt det som de fremadstormende ladcykler lover, men hånden på hjertet har alle brug for en ladcykel ? Magic Bike er en mere  fiks og fleksibel indpakning gearet til familien uden bil. Cyklen kan udstyres med en række tilbehørsprodukter til transport herunder også en smart anhænger til børn og gods.

Det bliver spændende at se om Decathlon fører konceptet ud i livet sammen med flere andre af deres ideer bl. a. en High End landevejsramme i 3D printet aluminium spottet på dette års Formnext i Frankfurt.

Link

CYKELPORTALEN