CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Decathlon lancerer elektrisk citybike med integreret motor/gearkasse Decathlon lancerer elektrisk citybike med integreret motor/gearkasse
Med Owuru lancerer Decathlon deres første elektriske citybike med integreret automat motor/gearkasse  Decathlon lancerer elektrisk citybike med integreret motor/gearkasse

Det helt store samtale emne på dette års Eurobike, var lanceringen af Pinion MGU motor/gearkasse. Læs vores reportage her.  Mens vi stadig venter på mod udspil fra de store elmotor producenter, har franske Decathlon uden de store markedsføringsmæssige armbevægelser i samarbejde med  E2 Drives lanceres deres første elektriske citybike med fuldt integreret motor/gearkasse.

Med LD 920 E automatic lancerer Decathlon deres første elektriske citybike med integreret automat motor/gearkasse

E-drive er et belgisk startup der gennem nogen tid har ledt efter en aftager til deres system. Med den store globale kædebutik Decathlon har de fundet en stor samarbejdspartner der lanceres systemet på deres første citybike under deres eget brand B’Twin. Motoren hedder Owuru og lanceres først på den nye e-bycykel kaldet LD 920 E automatic.

Owuru-motorens indvendige gearing består af to synkrone remme. De sikrer en jævn og støjsvag drift. Hjertet i systemet er et planetgear.  Gennem kombinationen af ​​pedalkraft og elmotorkraft harmonerer de perfekt med hinanden og ifølge Decathlon giver det en gnidningsfri køreoplevelse. En anden fordel ved denne type drev er muligheden for trinløst automatisk gearskift.  Brugen af ​​to motorer giver dig mulighed for at vælge enhver kombination af støtteniveau og gearforhold.

Hele systemet styres af et enkelt printkort, hvorpå alle data styres. To motordriverkomponenter og otte sensorer er anbragt på et enkelt printkort. En kraftig mikrocontroller overvåger ydelsen af ​​hele motorsystemet. Den behandler information 20.000 gange i sekundet og garanterer dermed en smidig gang og gearskift.

Ligesom mange andre producenter i stigende grav flytter produktionen væk fra fjernøsten, er den nye
LD 920 E automatic samlet i Decathlon’s  eget montageanlæg i B’Twin Village i Lille. Ifølge Decathlon er alle komponenter – bortset fra “styr, bremser og pedaler” – udviklet internt. Franskmændene inkluderer en 250 watt motor udviklet i samarbejde med E2 Drives, som harmonerer med et fuldt integreret 702 Wh batteri.

En opladning skulle være god for en rækkevidde på op til 150 kilometer. Display med touchscreen integreret i frempinden giver et godt overblik over ydelsen, inklusiv en GPS tracker, som gør det nemmere at lokalisere cyklen i tilfælde af tyveri.
Cyklen vejer godt 26 kg og udbydes i både high og low frame modeller. Prisen er svær at komme uden om, godt kr. 23.000,- omregnet

Link

 

CYKELPORTALEN