CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Farvelæg din personlige 3T ramme Farvelæg din personlige 3T ramme
Find din favorit kunstner og få ham/hende til at dekorerer din nye 3T Strada eller Exploro cykel Farvelæg din personlige 3T ramme

3T Cycling har haft pæn succes og ikke mindst opmærksomhed med deres Exploro Gravel ramme og siden med verdens første aerodynamiske landevejsracer med 1x geartrain kaldet Strada.

Nu lancerer de deres Ready-To-Paint (RTP) program, der gør det muligt for dig som kunde at få dekoreret din helt personlige Exploro eller Strada ramme. Der er tale om rammer der alle er klargjort til maling, men først får den endelige finish, efter dit hoved og fantasi udført af en af dig udvalgt kunstner.  Den første RTP ramme var en Exploro dekoreret af den legendariske Italienske Bike Designer og fabrikant Dario Pegoretti.

Dens opmærksomhed har fået 3T til at sætte fokus på fire områder:

  1. Individualister på udkik efter noget unikt og som kender en lokal kunstner de kan få til at udføre arbejdet for sig, eller de kan spørge 3T til råds for forslag.
  2. 3T forhandlere som vil have en lille special serie til deres særlige kunder.
  3. 3T selv som showcase i samarbejde med kunstnere de syntes om.
  4. Andre brands som vil tilbyde deres kunder noget helt specielt.

En original form for markedsføring, der nok skal lokke pengestærke liebhavere til. Til formålet har 3T oprettet en blok, der udstiller de meste spændende designs. De skal tjene som inspiration for andre, der kunne have lyst til at kaste sig ud i et lignende projekt. De findes under Creative Series sektionen. Her findes som eksempel Aqua Blue Sports og US National Champion Larry Warbasse’s Exploro, der er udført i samarbejde med Toby Stanton fra hottubes.com

Link

 

 

CYKELPORTALEN