CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

3T lancerer Strada Pro 3T lancerer Strada Pro
Den aerodynamiske Strada racer med 1x geartrain er blevet lidt tungere, men til gengæld lettere for pengepungen. 3T lancerer Strada Pro

Da Strada projektet blev lanceret i 2017 med Strada Team rammekittet, var det den første aerodynamiske landevejscykel med 1x drivetrain og optimeret for bredere dæktyper, og således en showcase på i hvilken retning 3T tror udviklinegn vil gå indenfor landevejsracere i fremtiden. Efter en lidt skeptisk modtagelse, der siden er forstummet, efter at der er vundet cykelløb på den, er 3T nu klar til anden fase.

Gerard Vroomen udtaler:
“Vi tror så fuld og fast på den nye Strada, og har hele tiden ønsket at kunne lancerede den i flere versioner. Det betyder at vi nu kan tilbyde en komplet cykel til en mere atraktiv pris. Da vi ikke kan spytte store styktal ud som eksempelvis Giant, Trek og Specialized, vil vores segment altid være HigEnd markedet, selvom den nye Strada PRO appelerer til en større gruppe”.

Den nye Strada PRO har den samme aerodynamik både på ramme og forgaffel, samt den samme stivhed og styrke. Men da der benyttes en mere simpel lagteknik ved produktionen af rammen er vægten øget med 130 gram.

Strada PRO er udstyret SRAM Force 1 kranksæt som kan opgraderes til Quarq powermeter kranksættet. Hjulene er 3T Discus C35 PRO, der forener god aerodynamik med stor styrke. (læs vores test af Discus C60 hjulsættet her) Endelig er der en San Marco Aspide sadel og 3T Aeronova aerodynamisk styr til at fuldende Strada PRO.

En detajle som fortjener en forklaring er dækvalg. Strada er designet til 28 mm dæk, men kan i de fleste tilfælde klare op til 30 mm, selvom 28 mm er det mest optimale, men igen afhængig af hvilke hjul der benyttes. Vores egne målinger på 3T Discus hjulsættet fortæller at de fleste 25 mm dæk i praksis er tættere på 28 mm og de tilsvarende 28 mm er tætter på 31 mm. Prisen for det dybblå fartviduender ligger på den nette sum af kr. 37.425,-

Link

 

CYKELPORTALEN