CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Farvel til 1905.dk Farvel til 1905.dk
En af Danmarks få unikke cykelbutikker lukker og slukker... Farvel til 1905.dk

Cyklistforbundets hovedbestyrelse har besluttet at lukke cyklistbutikken 1905.dk. Begrundelsen er at den ikke længere er rentabel af drive. Butikken  har ellers været en fast bestandel af Cyklistforbundets virke siden midten af firserne hvor den først var en butik udelukkende for Cyklistforbundets medlemmer og siden også blev en fysisk butik i Rømersgade ved siden af hovedkontoret.

I starten var butikken lidt af en torn i øjet på den etablerede cykelbranche. Læs vores besøgsartikel her.

Det er virkelig trist at der ikke et basis for sådan en specialist cykelbutik på det danske marked, hvor de fleste butikker stadig cykler rundt i de mest gængse cykelbrands med fokus på dagligdagscyklisme, sport og mountainbike, og hvor cykeltøj  stadig skal ligne replicaer fra Tour de France.

Forhåbentlig er der nogle fremsynede og passionerede cykelforhandlere, der vil tage arven op, og etablere en butik som i samme grad tør satse på nicheprodukter specielt indenfor gravel/bikepacking segmentet, der  i den grad er en total mangelvare på den danske cykelscene. Undersøgelser viser at de cykelforrretninger som enten satser på webshops eller på deres eget produktprogram, er dem som klarer sig bedst. I det hele taget finder deres egen stil.  Den danske cykelbranche har mere brug for forretninger der skiller sig ud end  endnu en som bare ligner de andre. Men det er jo altid lettere og mere bekvemt at gå I de andres fodspor.

1905.dk holder ophørsudsalg indtil senest den 1 august hvor du kan gøre nogle gode tilbud på produkter du ikke finder andre steder.

Link

 

CYKELPORTALEN