CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den kasmatiske Markus Storck er først og fremmest kendt for sine racercykler, men er bestemt ikke bleg for at kaste sig ud i forskellige...


Den kasmatiske Markus Storck er først og fremmest kendt for sine racercykler, men er bestemt ikke bleg for at kaste sig ud i forskellige fremsynede projekter som f.eks hans nyeste Voltist.  Umiddelbart minder den om den legendariske Softride tilbage i 90 erne, som var den foretrukne cykel af mange triathleter pga sin komfort.

Storck Voltist er en 1 piece monocoque ramme med udskiftlige saddelstykke i forskellige størrelser. Den har fuld integreret elmotor og batteri i rammen samt  Smartphone interface som giver et tyverisikkert og trådløst låsesystem.


Designet af rammen er sket i samarbejde med det tekniske Universitet i Chemnitz.
I følge Ian Hughes som er direktør  for Storck Raddar  har VOLTIST projektet været undervejs indenfor de sidste 20 måneder. Om den kommer i produktion er endnu usikkert, men vi er ikke i tvivl om at det er sådanne produkter branchen har brug for hvis el-cykelmarkedet skal have et løft i den rigtige retning.

Link

CYKELPORTALEN