CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Award vinderne Eurobike Award vinderne
471 var nomineret, 51 blev udtaget og 12 fik Guld. Vi har samlet dette års Eurobike Award vindere. Eurobike Award vinderne

Dette års Eurobike Awards blev givet til 51 produkter indenfor forskellige kategorier. Vi lægger ud med Guld vinderne.

Uvex

Uvex – Jakkyl HDE
En smart mountainbike hjelm som i et snuptag kan konverteres til en Full-face hjelm. Dommerpanelet udtaler “Vi elsker udseendet af denne ekstemt lette hjelm. Den fungerer godt og opfylder flere funktioner”.

SRAM-eTab

SRAM – Red eTap
Ved at kombinere trådløs elektronisk gearskifte med skivebremser har SRAM vist nye veje indenfor landevejsområdet. Dommerne udtaler: “Den længe ventede trådløse geargruppe fra SRAM har fået endnu et løft ved at kombinere den med hydrauliske skivebremser til en næsten perfekt kombination som afgjort vil ændre markedet”

image

Elite – Quick Motion
Quick Motion er en sammenklappelig rulletræner med flere praktiske detaljer.  “Flot simplet og sammenklappeligt design med frit løbende ruller” var dommen.

image

WTB – Horizon Road Plus
Dæk Plus er det nye hotte indenfor dæk. WTB overfører nu dette på landevejsdæk i 650B format. Dommerpanelet var begejstret : “Den nye dæktype giver en fantastisk komfort og alligevel med lav rullemodstand så du er godt rustet til alle typer underlag og terræn”

3TExploro-presentation-01p

3T – Exploro
Exploro fik som forventet en pris. Vi har tidligere omtalt denne Gamechanger af en cykel. Den nye trend kommer naturligvis fra Guds eget land.  Dommerpanelet udtaler: “Denne cykel vil åbne alle cyklisters øjne for et helt ny segment Landevej og offroad i et. Et absolut must have for alle sports fans”

image

Parlee Cycles – TTiR
Et TT cykel med skivebremser indleder en ny æra for enkeltstart cykler. “Denne cykel er ekstrem innovativ med sit slanke design som også omfatter aerodynamisk afskærmning af skivebremserne.”

EB160070387_01

Giro – Factor Techlace
Med en kombination af hjullås og Velcro remme kan man hurtigt og nøjagtigt spænde og tilpasse tilspændingen: “Denne sko indbefatter et fremragende spænde system hvorfor den får maksimale point fra vores side,” udtaler dommerpanelet.

 

Stem-Twist

by.schulz – Stem Twist SDS
by.schulz har gennem flere år leveret smarte pladsbesparende løæsninger til cykelindustrien. Nu er der yderligere blevet tilføjet nogle smarte detaljer Dommerpanelet var imponeret: “Dette er et meget nyttigt produkt som gør det muligt hurtigt at vende styret og derved spare plads.”

EB160080036_01

Rotor – 2INpower
Den spanske leverandør vil i fremtiden kombinere sine særlige ovale klinger med et system til måling af watt.  “Dette er i sandhed et High End produkt med effektmåling på begge sider. I forhold til funktionalitet er prisen meget konkurrancedygtig” siger Eurobike Award ekspert panelet.

Supernova

Supernova – Taster
Med Taster,kombinerer Supernova kontrolpanelet for lys og lydgivning på en elcykel på en smart måde. Dommerpanelet siger “En simpel og brugbar løsning der løser nogle af problemerne  for hurtige elcykler.”

Lumos

Lumen Labs – Lumos Helmet
Lumen Labs har integreret for og baglys i en cykelhjelm og kombineret med gule signal indikatorer. Dommerne udtaler: “Dette er en stilfuld og meget synlig cykelhjelm som afgjort er med til at øge sikkerheden for cyklister.”
EB160080108_01

Bike Ahead – NSA
NSA står for No-Slip-Application og er en overfladebehandling til kulfiber komponenter som reducerer kravet til fastpænding væsentligt. “Dette er en fremragende løsning som simplificerer montage af lette kulfiber komponenter og samtidig eliminerer overspænding og potentielle skader” siger dommerpanelet.

A5: Chien King Industrial Neuheit: umweltfreundliche Fahrradpedale hergestellt aus Reisspelzen, Green Eurobike Award

Green Award
Den grønne pris går til en cykelpedal fremstillet i genbrugsplastik tilsat risfibre. Det er det Taiwanesiske  firma Chien King Industrial der står bag produktet. “Denne form for genbrug imponerede os temmelig meget.Samtidieg er der tale om et robust og pris rimeligt produkt” udtalte dommerne.

Vi bringer flere omtaler af de øvrige vindende produkter de kommende dage.

 

 

 

CYKELPORTALEN