CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Award vindere 2014 Eurobike Award vindere 2014
Vi præsenterer dette års Eurobike Award Guld vindere. For første gang blev den grønne pris uddelt. Eurobike Award vindere 2014

Den prestigefyldte Eurobike Award havde i år fået ny organisator af eventen. Det er nu German Designer Club som står for den praktiske del af arangementet.  Vi lægger ud med de 11 guld vindere og Green Award vinderen. De næste dage vil vi omtale nogle af de øvrige produkter 56 vindende produkter.

Canyon-Commuter

Commuter – Canyon
Canyon er best kendt for deres racercykler.  På sidste års Eurobike viste de en prototype på en dagligdagscykel. Den er nu i produktion og blev belønnet med en guldpris primært for dit gennemførte design og fokus på funktionelle detajler.
Juryen faldt for det nedtonede design  men med mange fine detajler som indbygget bagagebærer og lys.

Elite-Hybrid-Cube

Elite Hybrid HPC SLT 29 – Cube
Cube har gjort meget ud af at få vægten ned på deres nye elcykel bl.a ved brug af en kulfiberramme som har indbygget Bosch motorløsning på en yderst elegant måde.  Juryen priste først og fremmset den lave vægt.

Stromer-ST2

ST2 Sport – Stromer
ST2 har vi allerede omtalt i vores optakts artikel.  Læs omtalen her.  Juryen bed mærke i de integrerede design løsninger og den smarte online integration.

Triple2-jacket

Schaap Jacket – Triple2
Denne jakke benytter et nyt materiale kaldet Tecnowool som kombinerer det naturlige udseende fra uld med de tekniske egenskaber fra syntetiske fibre.  Der er indbygget en åndnede menbran som holder vand og kulde ude.  Juryen udtalte samstemmende at de aldrig ville have troet det var en cykeljakkke udelukkende dømt ud fra udseendet. Perfekt til dagligdagsbrug også ikke cykelrelateret.

Wahoo

Kickr – Wahoo
Wahoo er kendt for deres martphone intergration med bluetooth og AND + teknologi.  Deres nye hjemmetræner er anderledes ved at man tager baghjulet af cyklen inden brug. Det giver en væsentlig større nøjagtighed  i effekt målingerne.

AX-Lightness

Vial Evo D – AX-Lightness
Den tysk udviklede og producerede kulfiberracer har sensationelle resultater for lav vægt og køregenskaber.  Trods sin lave vægt er den bergenet til daglig brug og kan klare ryttere op til 170 kg.  Juryen var ikke i tvivl den Vial Evo D sætter nye standarderder for landevejsracere.

Winora

Dealer Center – Winora Group
Her er tale om et godt tænkt online værktøj til forhandlerne som giver kunderne alle de imformationer de måtte ønske om samtlige Winora Groups produkter.  En 23″ berøringsfølsom skærm giver let adgang og betjening.
Juryen kalder produktet “State of The Art” og er til efterfølgelse for alle andre fabrikanter og distrubutører.

Rafael

Rafael-r-023 Ueberbike – Rafael
Denne tyskudviklede triathoncykel er specielt ved kun at have enkeltbenede for og baggaffel. Dette skulle optimere aerodynamikken ydeligere i forhold til de gængsedesigns. Juryen bed mærke i den flotte integration af samtlige komponenter.

Canyon-Road

Aeroroad CF SLX – Canyon
Canyon fik endnu en pris for deres aerodynamiske racercykel som i modsætning til sine konkurrenter ikke er ukomfortabel at cykle på. Dette er tilvejebragt med en konsekvent systemintegration af ramme og komponenter.

Curana

iLu – Curana
Belgiske  Curana og Tyske Busch & Müller har arbejdet sammen på dette fikse skærmsæt som har integreret lyssystem.  Juryen gav pluspoint for det flotte design som vil klæde enhver dagligdagscykel

Topeak

Transformer X – Topeak
Transformer kombinerer cykelholder med en cykelpumpe. Det er ikke set før og er en intelligent løsning på et generelt problem, udtaler en enig jury

Velospring

Green Award
Velospring fik den grønne pris for deres vibrationsdæmpende styrhåndtag i ægte træ.

CYKELPORTALEN