CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Award 2016 Eurobike Award 2016
Årets 2016 Eurobike Award vindere er fundet... Eurobike Award 2016

Eurobike-Award-2016-01

Eurobike Award er en af de mest prestigefylde Awards indenfor cykelverdenen. Det er tolvte gang at prisen uddeles.  Cykelportalens redaktør har tidligere siddet med i dommerpanelet i 2010 og han ved hvor meget en nominering betyder.

“En Eurobike Award betyder rigtig meget specielt for små firmaer uden kæmpe reklamebudgetter. For en forholdsvis lille sum kan man indsende sit produkt og deltage i udvælgelsen. Udvælgesleskriterierne er opdelt i forskellige produktkategorier og de mange produkter bedømmes på 18 forskellige kriterierne.  Skal man gøre sig håb om at komme gennem nåleeøjet er, nyskabelse, enkelhed og brugsværdi nogle af nøgle parameterne. Det er også vigtig at man giver sig tid til at dokumetere produktet ordentligt. Mange laver et smart produkt uden at sætte sig i slutbrugerens sted. Værd realistisk. Men er man så heldig at vinde er man godt på vej til succes indenfor cykelverdenen. Flere danske producenter har tidligere haft succes med at vinde priser”

I år var udvælgesprodeduren opdelt i to etaper. Første etape var et online dommerpanel som ud fra afkrydsninsgskemaer gjorde den første udvælgelse. Herfeter havde det endelige deommerpanel to dage til nøje at gennemgå de restende produkter.

0095EUROBIKE2015-9d4233479bf92edg6e6684b675aef5eb

Eurobike Award 2016
Ud af 472 indsendte til første online votering gik 270 videre. Her valgte den international sammensatte jury 51 produkter fra til en award. Ud af de 51 er 12 af produkterne blevet premieret med en Gold Award for at være helt ekstraordinære og for at have potentialet til ændre på cykelindustrien. Endelig blev der uddelt en Green Award til det mest grønne og bæredygtige cykelprodukt.

Juryen bestod i år af Thomas Hellriegel, en af tysklands bedste triathleter, Lotte Kraus, ekspert i ergonomi, Marcus Schröder, cykeltester,
Kevin Quan, Canadian design studio KQS, og endelig den italienske cykeljournalist Marcella Crisanti og Rik De Bruin, Dutch bicycle business. German Designer Club stor for det praktiske.

Alle vinderne har fået direkte besked mens vi andre må vente på den officielle afsløring til selve Eurobike Messen om 14 dage.

Link

CYKELPORTALEN