CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Elektronisk gearskifte fra PINION Elektronisk gearskifte fra PINION
Elektroniske gearskifte fås nu også til elcykler med den banebrydende cykelgearkasse fra PINION Elektronisk gearskifte fra PINION

På Eurobike viste Pinion deres elektroniske gearskifte på en ny model fra  Stromer der er deres lancerings partner

Det nye elektroniske gearskifte henter strøm fra motor batteriet og er i stand til at skifte på 0,2 sekunder under belastning eller stationært.

En smart detajle er at startgearet kan vælges takket  være den integrerede skifteindikator i E-bike-displayet.
Friedemann Böhmler, projektleder på  SmartShift siger:

“Vi bevæger os ind i fremtiden. Stromer ST7 med den elektriske Pinion SmartShift-teknologi tager gearskiftet til næste niveau. I tæt samarbejde med Stromer lykkedes det os at realisere en komplet systemintegration inklusive strømforsyning fra eBike-batteriet, samt indikation af SmartShift-indstillinger og gearinformation i eBike-displayet via en CAN-bus,”

I første omgang er Pinion SmartShift kun tilgængelig i forbindelse med C-line gearkasserne. Smart Shift gearkasser adskiller sig i deres indre struktur fra P- og C-line gearkasser Af denne grund er eftermontering af SmartShift hverken muligt eller tilladt.

Pinion blev grundlagt i 2008 af to tidligere Porsche-ingeniører, Christoph Lermen og Michael Schmitz. Hver Pinion gearkasse er Made in Germany, hvor udvikling, design, konstruktion, serieproduktion, salg og service finder sted i deres moderne hovedkvarter i Denkendorf lige uden for Stuttgart. Læs vores test af Pinion her 

Gearkassespecialisten har været blandt de alternative gearleverandører, der har nydt godt af udsving i udbudet hos de markedsførende cykelgear brands, siden pandemien begyndte.

Link

CYKELPORTALEN