CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sidste år sagde de at gruppen ville blive lanceret i foråret.  På Eurobike havde de et stort banner med “stay tuned” men tredie gang...

Sidste år sagde de at gruppen ville blive lanceret i foråret.  På Eurobike havde de et stort banner med “stay tuned” men tredie gang er som sagt lykken gang… eller er den.  Campagnolo var ellers hurtigt ude år tilbage, til at provomere at nu kom de med deres elektriske gruppe , og vi har set adskillige prototyper rundt omkring men igen og igen blev den udsat.  Siden overhalede de resource stærke  japanerne dem indenom.

Seneste officielle presse meddelse fra italiernerne er den første uge i november vil det elektriske vidunder blive præsenteret for alle de professionelle cykelteams i  World Touren og verdenspressen.

Planen er to uger efter at begynde at levere grupper til de professionelle cykelhold til brug på deres træningslejre i december måned.

På  Taichung Bike Week 2011 i slutningen af november vil gruppen for første gang blive officielt præsenteret på Campagnolos stand. Her vil de også præsentere hele deres nye produktlinie for 2013 for udvalgt presse på Tempus Hotel in Taichung.

Iøvrigt har Shimano allerede sit modspil klar med en ny option til deres Dura Ace di2 11 speed gruppe i form af med skivebremser.  Cykelportalen følger udviklingen på tæt hold 😮 og rapporterer løbende…

Relaterede reportager om Campagnolo

CYKELPORTALEN