CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den har været meget længe undervejs, senest for tre år siden hvor der blev spottet nogle prototyper på Saecco holdets cykler.  Man nu er...

Den har været meget længe undervejs, senest for tre år siden hvor der blev spottet nogle prototyper på Saecco holdets cykler.  Man nu er det langt om længe officielt. Campagnolo vil lancere deres første elektriske landevejsgruppe i 2011.

I første omgang skal det spanske Team Telefonica Moviestar køre med den nye gruppe, inden den senere på året bliver udbudt til salg.
Den nye gruppe blev spottet på den nye officielle Giro d’Italia cykel fra Pinarello, en special edition Dogma i sort med lyserøde stafferinger.

Det spanske hold vil som de eneste benytte den nye elektriske Campagnolo gruppe og på nogle tilsvarende cykler fra Pinarello.

Umiddelbart ligner opbygningen Shimano DI2 til forveksling. Selv siger Campagnolo at der er væsentlige forskelle, uden dog at vil nærmere ud med det.  En umiddelbar forskel er at den har 11 gears krans i modsætning til Shimanos 10.  Det bliver spændende at følge udviklingen ikke mindst fra den tredie store rival SRAM som uofficielt siges at være i fuld gang med noget lignende.

Vi følger naturligvis udviklingen her på cykelportalen.

Link.

CYKELPORTALEN