CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

E-motor vinder Design & Innovation Award 2019 E-motor vinder Design & Innovation Award 2019
Den tyske Brose Drive S med motorhus i magnesium vinder designpris for sit kompakte design, lave vægt og overbevisende kraftoverførsel og kontrol. E-motor vinder Design & Innovation Award 2019

 

Sidste sommer havde vi lejlighed til First Hand på Eurobike Media Days,  at stifte bekendtskab med Brose nye Drive S motor som er blevet næsten et halv kilo lettere i forhold til tidligere og 15 % mindre i fysisk størrelse. Brose er de første til at bruge Magnesium som motorhus på en elmotor.

Juryen bag Design og Innovation Award skriver i deres bedømmelse at  Brose Drive S Mag er den nye standard i e-MTB segmentet for komponenter i offroad kategorien. Den kombinerer et kompakt design  med en naturlig glidende  kraftoverførsel. Juryen var især imponeret over kontrollen af kraftoverførslen, noget vi også bemærkede da vi prøvede motoren. Dens hastigheds og momentstyring i Flex Power Mode giver en meget naturlig kontrol ud fra rytterens input.

Brose startede som en lille producent tilbage i 2013 og har i løbet af få år markeret sig som en High End producent af motorløsninger specielt til MTB segmentet.

Link

 

CYKELPORTALEN