CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dit bud på fremtidens cykelturisme… Dit bud på fremtidens cykelturisme…
Eurobike Travel Talk er nu åben for indlæg til den kommende konference den 4 september der er en integreret del af verdens største... Dit bud på fremtidens cykelturisme…

Foto: Eurobike

 

En vigtig bestanddel af Eurobike, gennem de seneste nitten år, har været konferencen Travel Talk. Her har alle med relation eller interesse for cykelturisme, kunne få inspiration på fremtidens rejsemønster.

Som tidligere år er det bureauet  Velokonzept og  Messe Friedrichshafen der inviterer interesserede til at byde ind med indlæg til dette års konference, som afholdes den 4 september.

De udvalgte indlæg får hver 3 min. der efterfølgende danner baggrund for en paneldiskussion og små arbejdsgrupper. Interesserede kan finde flere informationer på https://event.velokonzept.de/event.php?vnr=59-10a&mid=2&Locale=de_DE.

Focus for dennne års konference hedder  ‘Town and Country’. med baggrund i megatrends, bæredygtighed og deleøkonomi. (lyder flot ikke, red. ) Indlæggene kan have baggrund i byer og landdistrikter med eller uden bjerge.

Blandt de indsendte forslag udvælges de bedste, der bliver en del af den samlede program, eller udvalgt til pause indlæg i “Coffee Break Pitch”

Eurobike 2020 løber som bekendt af stablen fra onsdag den 2 september til søndag den 5 september. Travel Talk  konferencen foregår lørdag den 4 september.

Link

CYKELPORTALEN