CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Derby Cycle melder afbud til Eurobike Derby Cycle melder afbud til Eurobike
Derby Cycles der tæller cykelbrands som Kalkhoff, Focus, Raleigh, Univega og Rixe trækker sig fra Eurobike. Om fraværet er af permanent karakter... Derby Cycle melder afbud til Eurobike

Derby-Cycles1

Derby Cycle der tæller cykelbrands som Kalkhoff, Focus, Raleigh, Univega og Rixe trækker sig fra Eurobike. Om fraværet er af permanent karakter er endnu uvist.

Man skal ikke taget noget for givet her i livet. Det gælder også for verdens største cykeludstilling Eurobike som hidtil har haft Derby Cycles som en af deres trofaste og store tyske støtter.  I 2016 udgaven af Eurobike vil de brillererer med deres fraværd og istedet koncenterer sig om deres egen inhouse messe Bike Expo in Cloppenburg som er en lukket forhandlermesse. Den vil blive suppleret af lokale event andre steder.  Om fraværet er permanet vil Thomas Raith hos Derby Cycles hverken af- eller bekræfte. Derby Cycles er fortsat i dialog med Messe Friedrichshafen om fremtiden.

De senere år har mange af de helt store udstillere meldt fra til Eurobike, men hidtil har det ikke været det helt store problem for Messe Friedrichafen som har ventelister.  Men måske en af forklaringerne kan være at Eurobike i øjeblikket er ved at søsætte en to dages publikumsmesse Eurobike Festival Days  umiddelbart efter forhandler/distributørmessen som giver nye udfordringer specielt for de helt store udstillere.

Samtidig er branchens mange mellemled meget hårdt presset af kundernes/forhandlernes stadig større ønske og frihed til at vælge på alle hylder. De tider hvor distributører og forhandlere kunne “fastholde deres kunder” er endegyldigt forbi.  Langt de fleste forhandlerne ønsker dog stadig en’ stor messe hvor de kan se det meste fremfor at skulle bruge tid og resourcer på at rejse rundt til individuelle events.

Link

CYKELPORTALEN