CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Festival Days Eurobike Festival Days
Verdens største cykelmesse får to festivaldage åben for publikum den 3 - 4 september og får i den forbindelse et nyt udseende. Eurobike Festival Days

Eurobike Festival Days

Den 25. udgave af verdens førende cykelmesse Eurobike står i nyskabelsens tegn. Med hele to festivaldage åben for publikum lanceres nyt logo og hjemmeside.
Under det nye motto “Try out, experience, celebrate” vil den nye Eurobike Festival Days opsummere, hvad der venter cykelfans fra hele verden, unge som gamle i weekenden den 3 – 4 september.  For at differantiere de to messer lanceres nyt logo afledt af Eurobike velkendte corporate design.  Det vigtigste visuelle element viser en illustration af en cyklist der bryder igennem logoet for verdens førende cykel messe – rent grafisk, for at vise at den tidligere tilgang til publikumsdagen om lørdagen nu er blevet revolutioneret, og erstattet af et helt nyt koncept.  Det nye image vil blive brugt i en media/marketing kampagne på tværs af forskellige platforme, som omfatter traditionelle reklamer, sociale medier, samt en ny hjemmeside www.eurobike-festivaldays.com, der vil give omfattende information til alle cykel fans. Den går i luften i starten af maj måned og bliver den nye platform for interaktion mellem cykelindustrien og forbrugerne.
Eurobike-Festival-Days-Logo

“Den moderne illustrative stil i kampagnen genererer en masse mentale billeder og stimulerer interesse i den spændende, to-dages festival stemning centreret på cyklen tema,” forklarer Eurobike leder Stefan Reisinger.
“Billedet af mountainbike rytteren har sin oprindelse i det oprindelige Eurobike, der finder sted for 25. gang i år, og som har lagt hjørnestenen i rivende udvikling for både Eurobike og cykelindsutrien ved at fokusere på mountainbike-segmentet, hvilket var nyt på det tidspunkt. ” I 2016 er Eurobike godt etableret som en førende global messe og præsenterer hele spektret af cykel industriprodukter.

Eurobike Festival Dagene følger umiddelbart efter de tre Eurobike Arbejdsdage. Således vil nydesignede Eurobike 2016 strækker sig fra onsdag, den 31. august til Søndag, 4. september. De tre første dage er Eurobike 2016 kun åben fagfolk og akkrediterede journalister.
ved at adskille messen i de to segmenter håber arangørerne også at det vil give lidt mere ro de første tre dage for den profesionelle del af messen.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN