CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den ultimative Dreambox fra 3T Cycling Den ultimative Dreambox fra 3T Cycling
3T Cyclings 60 års jubilæums boks overgår alt andet vi tidligere har set. Den ultimative Dreambox fra 3T Cycling

Her på redaktionen er vi gennem tiden blevet præsenteret for adskellige jubilæums produkter når cykelbrands skal markere deres jubilæer, men 3T Cycling overgår det meste vi hidtil har set.

Mario Dedioniggi startede 3T i 1961 hvor han udviklede og producerede  cykeldele, som ingen andre kunne eller ville. Hans berømmelse steg hurtigt, da han var i stand til at manipulere materialer, som ingen andre ville røre til lettere, stærkere og mere komfortable cykeldele. Idag 60 år senere er det stadig 3T Cycling fornemeste mål.

Som en del af dette mål har vi bragt high-end kulstoframmeproduktion tilbage til Italien i år, og vi fejrer denne dobbelte milepæl med The Dreambox. Dreambox er en (ganske vist ret vanvittig) automatiseret cykelgarage fyldt med personlige dele lavet af de bedste håndværkere, den italienske cykelindustri har at tilbyde. Det første produkt, der indgår, er naturligvis Racemax Italia, konstrueret og produceret på vores egen fabrik i Presezzo, Italien.

Læs vores test af 3t Exploro 

Og fordi du ikke kan bruge Italien, cykelarv og innovation i én sætning uden at nævne Campagnolo, er rammen naturligvis suppleret med den fantastiske 1×13 speed Ekar -drivlinje fra vores venner i Vicenza. Komplet med en tilpasset Campagnolo proptrækker, et ikon i sig selv.

Læs 3T flytter produktionen tilbage til Italien

Lette lækkerier fra Carbon Ti, beklædning fra Castelli, hjelm fra Kask, briller fra Koo og flaske & bur fra Elite, alt er blevet matchet i farver og tilpasset til den ultimative jubilæumskollektion.

Og så er der den cykelgarage. Klik på fjernbetjeningen, og den åbner sig  og afslører din cykel, tøj og alt tilbehør. Alt perfekt bestilt og fremhævet med de indbyggede lysdioder. Er det lidt over toppen? Sandsynligvis. Det er rart? Helt bestemt! Naturligvis udbydes The Dreambox kun i 60 eksemplarer til den nette sum af kr. 147.000,-

Link

CYKELPORTALEN