CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

3T flytter produktion af deres kulfiberrammer tilbage til Italien 3T flytter produktion af deres kulfiberrammer tilbage til Italien
Hvad der startede med deres Torno kranksæt tilbage i 2019 føres nu et skridt videre til også at omfatte rammerne... 3T flytter produktion af deres kulfiberrammer tilbage til Italien

På mange måder er dette kulminationen på mange års ønsker om igen at få al produktion tilbage til Italien som i brandets tilbage i 1961.

3T benytter en ny teknologi kalder Dry Fiber hvor fiberne ikke er smurt ind i harpiks før de lægges i formen. Det betyder at der kan bruges mange flere forskellige typer fibre samtidig med at det giver helt nye muligheder med hensyn til selve udformningen.

En anden fordel er at de slipper for at skulle varme og afkøle formene mellem hvert lag. Først til sidst indsprøjtes harpiksen og den får endelig lov at hærde. Det betyder at den megen efterbearbejdning i hånden kan elimineres. En vigtig del i vores del af verden hvor lønomkostninger udgør en stor del.

3T har udviklet deres helt egen væveteknik som kan væve alle typer af Dry Fiber.  Vi vender tilbage med en besøgsartikel senere på året med flere detajler omkring selve produktionen, selvom du som læser nok ikke skal forvente at 3T afslører alle fabriks hemmelighederne.

Founders Edition
For at fejre begivenheden har 3T produceret 100 stk rammekit inkl. forgaffel, særlig lakering og graveret nummer og køberens navn. Pris 6,000 Euro. På nedenstående link kan du se hvordan du kan blive den lykkelige ejer.

Link

 

CYKELPORTALEN